Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Pakolliset naimakaupat

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Aida
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Aida


Viestien lukumäärä : 79
Join date : 14.12.2008
Ikä : 29

Pakolliset naimakaupat Empty
ViestiAihe: Pakolliset naimakaupat   Pakolliset naimakaupat EmptySu Joulu 21, 2008 12:48 am

Elikäs, sitten ja jos kun tänne lisää porukkaa saadaan, astuvat voimaan pakolliset naimakaupat koskien aatelisia hahmoja.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien aatelisten kesken arvomme pareja, jotka sitten joutuvat solmimaan avioliiton. Avioliitto on tässä maailmassa pakollinen asia, jossa perheiden isät naittavat lapsensa jollekulle, jonka ovat arvoltaan katsoneet sopivaksi puolisoksi. Avioliitot ovat yleensä rakkaudettomia, mutta tokihan nuorille pareille aina tolkutetaan, että "kyllähän te ajan kanssa opitte toisianne rakastamaan".

Kyseiset naimakaupat eivät kuitenkaan tule haittaaman peliä, hovissa syrjähypyt ja rakkaudettomat avioliitot ovat yleisiä, vaikkakin jokainen yrittää näyttää päälle päin arvokasta kuvaa onneekkasta avioliitosta.

Toivottavasti tämä saisi peleistä eloisempaa ja hauskempaa!

Aatelishahmot, joilla on jokin hyvä syy olla menemättä naimisiin, ei tarvitse osallistua tähän, kunhan ylläpidolle siitä ilmoitetaan. Mutta esim vanha mies leskikin voi hyvin avioitua nuoren naisen kanssa, se ei ole mikään kummallisuus tässä yhteiskunnassa. Naimakaupathan on tehty hyödyttämään isien taloutta.
Yleensä naimakaupat toimivat niin, että joku morsion lähipiiristä(ei perhe) tekee kirjallisen arvioinnin tytön naimakelpoisuudesta, hyvistä ja huonoista puolista, kyseinen arvio lähetetään sitten sulhasehdokkaiden isille, jotka arvion luettuaan, sekä saatuaan tarjouksen naimakaupan hyödyistä ja myötäjäisistä päättää, onko tyttö sopiva hänen pojalleen.

Hauskoja pelihetkiä!

//Lisäystä!

Jos ajatus pakollisista naimakaupoista tuntuu epäilyttävältä, kerron nyt tähän myös sen mitä etusivuilla sanotaan, eli naimakaupat on myös helppo purkaa todistamalla avioparin sukulaisuus, joka on todella helppo myös sepittää. Myös yllättävän kaukaiset joko keksityt tai todelliset sukulaissuhteet käyvät syyksi naimakaupan purkuun.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://asabiz.foorumi.biz
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika


Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Pakolliset naimakaupat Empty
ViestiAihe: Vs: Pakolliset naimakaupat   Pakolliset naimakaupat EmptyMa Joulu 29, 2008 9:23 pm

Lisäystä !
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
 
Pakolliset naimakaupat
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: OFF-GAME :: PELIIN LIITTYEN-
Siirry: