Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuLatest imagesHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Siria Kastehelmi Almere, palvelustyttö

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sibby
Liukas Lordi
Liukas Lordi
Sibby


Viestien lukumäärä : 60
Join date : 24.12.2008
Ikä : 34

Siria Kastehelmi Almere, palvelustyttö Empty
ViestiAihe: Siria Kastehelmi Almere, palvelustyttö   Siria Kastehelmi Almere, palvelustyttö EmptyTo Helmi 19, 2009 8:57 am

Hahmon nimi: Siria Kastehelmi Almere
Ikä: 17
Ammatti: palvelustyttö
Suku: Almere

Luonne:
Luonteeltaan Sirya on uteliaampi, kuin olisi hyväksi. Hänen salainen haaveensa olisi ryhtyä vakoojaksi, sillä siinä taidossa hän on hyvä. Lisäksi hän myös pitäisi siitä työstä, sillä hän pitää muiden tarkkailusta ja salakuuntelusta. Hän haluaa aina olla perillä siitä, mitä hovissa tapahtuu. Hän nauraa mielellään aatelisten toilailuille ja typerille tavoille. Häntä ei voisi vähempää kiinnostaa koruommelten teko tai turhat muodollisuudet. Varsinkaan muoti ei kiinnosta häntä lainkaan, vaikka hän pitääkin vaatteista.
Siria on ahkera työntekijä. Hän tekee mitä pyydetään ja onkin hyvin nöyrä ylempiään kohtaan. Hän on tunnollinen ja huolellinen, mutta kuitenkin tekee työnsä reippaasti ja aina ajallaan. Työnsä lomassa hän usein pääseekin parhaiten kuulemaan uusimmat juorut ja näkemään tapahtumia, jotka eivät kaikkien silmille sovellu.
Tyttö pitää kaikesta jännittävästä ja kielletystä. Hänellä ei ole mitään sitä vastaan, jos aatelismiehet joskus rakastuisivat häneen ja ajautuisivat hänen kanssaan salasuhteeseen. Se olisi vain hienoa! Hän ei nimittäin välitä tippaakaan siitä, mitä muut hänestä ajattelevat ja onkin siksi hyvin arkailematon kaikissa toimissaan. Hänet on kyllä koulittu edes esittämään kunnioittavaa ja arvonsa tuntevaa palvelijaa. Siten hän osaa onneksi käyttäytyäkin, sillä muuten hän olisi saanut lähtöpassit hovista jo aikaa sitten.
Siria on huoleton ja iloinen tyttö. Hän pitää tirkistelyn ja salakuuntelun lisäksi musiikista, riehakkaasta menosta ja hyvästä ruuasta. Hän pitää myös lukemisesta ja istuukin joskus työaikanaankin kirjaston hyllyjen välissä piilossa lukemassa rakkausromaaneja, joita rakastaa ehkä enemmän kuin juoruja ja salakuuntelua.
Vaikka Siria pistääkin mielellään nenänsä jokapaikkaan, hän ei yleensä juoruile näkemästään ja kuulemastaan muille. Hän vain haluaa tyydyttää sisäistä uteliaisuuttaan, koska hänen oma elämänsä on niin jännityksetöntä, eikä hänelle koskaan tapahdu mitään sellaista, mitä aatelisten elämässä tuntuu tapahtuvan päivittäin. Oikeastaan hän ei edes haluaisi itselleen tapahtuvan niin, mutta on hauskaa nähdä, kuinka ylpeilevät aateliset toilailevat ja käyttätyvät muka hyvin sivistyneesti ja kunnollisesti.


Ulkonäkö:

Siria on hennon oloinen, pienikokoinen tyttö. Hänellä on kuitenkin voimaa, tosin sitä ei päällepäin huomaa. Ei hän kuitenkaan voisi edes olla siivoojana suuressa palatsissa, jos ei jaksaisi kantaa raskaita mattopinoja pitkin käytäviä. Sirian iho on väriltään vaalea, kesällä se aina aluksi palaa, mutta tottuu kuitenkin pian auringon paahteeseen ja saa kauniin rusketuksen, tosin hyvin hennon sellaisen.
Siria on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen. Hän ei ole liian laiha, vaan hänellä on ehkä pari kiloa ylimääräistäkin. Tytön hiukset ovat hyvin vaaleat, lähes valkoiset. Lisäksi ne ovat melko kiharat ja vallattomat. Tyttö pitää hiuksiaan hyvin mielellään auki, joskus myös vihreällä nauhalla sidottuna. Silloin tällöin hän saattaa letittää hiuksensa tai tehdä jopa jonkun hienomman kampauksen.
Tytön silmät ovat hailakan siniset ja niissä on usein uteliaisuuden pilkettä. Silmistä näkee hyvin helposti mitä hän milloinkin tuntee.
Siria käyttää vihreitä vaatteita, kuten palvelijan palatsissa kuuluukin. Hänen pukunsa ovat muodin mukaisia, vaikka hän ei muodista juuri piittaa. Töissä on kuitenkin oltava sen näköinen, että rikkaat ylhäiset voivat häntä edes katsella.

Menneisyys:

Siria syntyi syksyllä, hyvin sateisena päivänä, siitä hän sai toisen nimensäkin. Hänen ätinsä oli tuolloin vain 16 vuotias, eikä edes naimisissa. Siksi äitiä paheksuttiin hyvin paljon, mutta kaikeksi onnekseen tämä sai kuitenkin itselleen puolisokseen Sirian oikean isän, joka on ammatiltaan seppä. Äiti taas työskentelee tarjoilijana eräässä ravintolassa Amalthaean kaupungin reunamilla.
Tytön lisäksi perheeseen kuuluu muitakin lapsia. Sirian pienet kaksosveljet ovat vasta kymmenvuotiaita, mutta auttavat silti isää tämän pajalla.
Sirian lapsuus kului leikkiessä muiden pienten lasten kanssa. Hän vietti paljon aikaa satamassa ja teitä pitkin vaellellen. Hän oppi hyvin varhain ratsastamaan ja myöskin lukemaan. Hän osaa myös kirjoittaa, sillä äiti on halunnut hänen oppivan taidon, ihan vain varmuuden vuoksi.
Sirian äiti olisi halunnut tytön ryhtyvän käsityöläiseksi tai tarjoilijaksi, kuten hän itsekin oli. Siria kuitenkin oli jo kauan ihaillut salaa hovia ja sen kauneutta, joten hän aikoi tehdä kaikkensa päästäkseen sinne töihin. Hänellä kävikin tuuri, sillä hän sai kuin saikin töitä sieltä viidentoista ikäisenä, tosin aluksi hän joutui vain auttamaan pienissä tehtävissä. Hän kuitenkin osoittautui hyvin ahkeraksi ja siksi hänet päästettiin tekemään enemmän töitä.
Koko Adrasteijassa olonsa ajan hän on salaa ihaillut komeita miehiä, jopa aatelisiakin, vaikka tietää, että sellaisesta koituu pian harmia. Hän oli hyvin ihastunut erääseen nuoreen Ellemmiiren suvun poikaan ja heille kehkeytyikin pieni romanssi. Nuorukainen kuitenkin naitettiin ja hän lähti palatsista. Siria itki miehen perään monet yö ja alkoi kuunnella ihmisten puheita, kuullakseen jotakin rakkaasta Verrecistään. Vähitellen Verrec unohtui, mutta aatelisten mehevät juorut saivat hänen uteliaisuutensa syttymään ja hän alkoi viihdyttää itseään kuuntelemalla heitä ja naureskelemalla sitten itsekseen heidän teennäisyydelleen. Samaa touhua hän jatkaa yhä, sillä hän on huomannut sen olevan melkein yhtä hyvää viihdettä, kuin kirjojen lukeminen.
Muuta erikoista ei tytön elämässä ole ehtinyt tapahtua, vaan hän on saanut elää hyvin tasaista, ehkä jopa tylsää elämää.

Muuta:
- pelkää ahtaita, pimeitä paikkoja
- rakastaa merta
- pitää kaikesta makeasta
- osaa laulaa hyvin kauniisti
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.lerdion.webs.com
 
Siria Kastehelmi Almere, palvelustyttö
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Siria Kastehelmi Almere, palvelustyttö

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOKUVAUKSET :: HAHMOTIEDOT :: NAISHAHMOT-
Siirry: