Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Juhlien jälkeen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sibby
Liukas Lordi
Liukas Lordi
Sibby


Viestien lukumäärä : 60
Join date : 24.12.2008
Ikä : 32

Juhlien jälkeen Empty
ViestiAihe: Juhlien jälkeen   Juhlien jälkeen EmptyTo Helmi 19, 2009 9:46 am

//Tänne saa tulla ihan kuka vaan.//

Oli vielä aikainen aamu. Niin aikainen, että ainoastaan työntekijät olivat jo heränneet. Aateliset eivät todennäköisesti heräisi vielä tunteihin, joten nyt oli oikea aika tehdä töitä ilman ylimääräisiä määräyksiä. Ruokasali oli kyllä ikävässä kunnossa, sen Siria sai huomata heti sisään astuttuaan.
Edellisenä iltana olleet juhlat olivat tosiaan jättäneet jälkeensä epämiellyttävän näköiset roskat. Eikä suuri pöytä tosiaan ollut ainoa paikka, missä vieläkin lojui ruuantähteitä ja muuta roskaa. Lattia pöydän alla oli hirveässä kunnossa, samoin oli takan edustakin. Ilmeisesti yöllä paikkaa hiukan putsanneet palvelijat olivat ajatelleet, että olisi liian raskasta siivota kaikki kerralla, kun olivat jättäneet roskat paikalle. Astiat ja muut esineet oli kyllä jo viety putsattavaksi, mutta muuten ei oltu tehty mitään.
Siria huokaisi ja päätti oitis ryhtyä toimeen. Ensin olisi pyyhittävä pöytä, vasta sen jälkeen voisi käydä käsiksi lattiaan. Tyttö oli jo hakenut sangollisen vettä ja saippuaa. Rättikin hänenllä oli jo mukana, joten töihin hän pääsi heti.

Näppärästi tyttö kasteli rätin ja puristi sen kuivaksi. Sen jälkeen hän asteli kohti pöytää ja alkoi pyyhkiä sitä. Oli inhottavaa yrittää hangata pois tahmaantuneita viiniläikkiä, joista nousi hapan tuoksu. Pakko pöytä oli kuitenkin pyyhkiä, sillä joku luultavasti voisi saapua aamiaiselle tavallista aikaisemmin. Niin kävi aina silloin tällöin, eikä siksi olisi ollut hyvä, jos pöytä oli tuon näköinen.
Siria oli saanut pyyhityksi vasta pienen matkaa pöydän pituudesta, kun täytyi jo käydä kastelemassa rätti uudelleen. Sen jälkeen tyttö palasi taas pöydän luo ja nyt hän huomasikin jotain mielenkiintoista. Pöydälle oli unohtunut kirje, joka oli jo avattu. Se oli osoitettu eräälle ladylle, jota tyttö ei nimen perusteella tunnistanut. Vilkaistuaan nopeasti ympärilleen, Siria veti paperin ulos kuoresta. Hän luki viestin nopeasti läpi ja virnisti iloisesti. Salainen tapaaminen siis, jälleen kerran. Kohtaaminen oli jo varmasti päättynyt, sillä ladya oli kehotettu menemään ulos puutarhaan heti kun vain pääsisi. Siellä eräs markiisi oli siis odotellut ja luultavasti parilla oli ollut hyvinkin mukava ilta yhdessä.

Tyttö laittoi kirjeen takaisin kuoreen ja asetti kuoren takaisin pöydälle. Nainen saattaisi tulla etsimään sitä, eikä olisi mukavaa, jos Siria yhä pitelisi sitä kädessään. Tyttö jatkoi jälleen pöydän pyyhkimistä ja alkoi jo toivoa, että jotkut heräisivät ja saapuisivat syömään. Parasta olisi, jos paikalle sattuisi iloinen naisjoukko, sillä silloin ei voisi välttyä salaisuuksien ja juorujen kuulemiselta.
Nyt Siria kuitenkin joutui olemaan salissa aivan yksinään. Hän alkoi hyräillä hiljakseen, jotta saisi edes jotakin ääntä ympärilleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.lerdion.webs.com
 
Juhlien jälkeen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: ON-GAME :: ADRASTEIJAN PALATSI :: PALATSIN SISÄTILAT :: SALIT-
Siirry: