Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Pelin juoni

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika


Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Pelin juoni Empty
ViestiAihe: Pelin juoni   Pelin juoni EmptyPe Joulu 19, 2008 2:23 pm

A's'A:ssa ei ole varsinaista juonta, jonka mukaan peliä pelattaisiin. Olemme myös pyrkineet välttämään sitä kliseistä hyvän ja pahan vastakkainasettelua. Ainut pääjuonenkaltainen runko tälle pelille on ns. ''mahtisukujen'' eli kuningassuvun ja ruhtinassukujen välit, jotka eivät kaikkien sukujen kohdalla ole parhaat mahdolliset.

Amalthaean sukuon pröystäilevää ja elostelevaa. He suosivat niitä ruhtinassukuja, joilla menee hyvin.
Ellemmiiren suku on pääasiassa kieroa ja mielistelevää. Etenkin he yrittävät mielistellä Amalthaean sukua, ja ovatkin siinä onnistuneet.
Trithringenin suku on jokseenkin huoletonta ja elämänhaluista. He kuitenkin osaavat ottaa tosissaan ne asiat, jotka sitä vaativat. Tukee Lothringeniä, mutta ei ole kääntynyt kuningassukua vastaan.
Lothringenin suku on tapoihinsa juurtunutta ja uskollista. He tuntevat syvää vihaa Amalthaean sukua kohtaan johtuen Lumisolan sodasta.
Íorin suku on tottunut seuraamaan sivusta hovin tapahtumia. Heillä on kuitenkin vahvat mielipiteet, mistä johtuen etenkin Ellemmiire pyrkii välttämään sanaharkkaa Íorin kanssa.

Tästä johtuen ainakin ensimmäisen hahmon tulee kuulua johonkin mahtisukuun, jos kyseessä on aatelinen. (Palvelijat ja vastaavat eivät saa kuulua mahtisukuihin.)

Lisäksi pelissä täytyy huomioida selvästi ylemmän ja alemman säädyn vuorovaikutus toisiinsa. Jos puutarhuri alkaa hyppimään aatelisen silmille, saa siitä vähintään karkotuksen palatsista riippuen kyseisen aatelisen arvosta ja vaatimuksista.
Sama koskee myös aatelisia, eli lordin täytyy olla selvästi nöyrä itseään ylempiarvoisen seurassa, esim. ruhtinaan tai kreivin.

Lisäväriä peliin tuo Meritaikuudeksi kutsuttu taikuus, joka antaa harjoittajalleen kyvyn muuttaa muiden mielipiteitä itsestään. Kykyä on kuitenkin alettu pitämään saastaisena, minkä johtuen taikuutta osaavat joutuvat peittämään kykynsä parhaansa mukaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
 
Pelin juoni
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: OFF-GAME :: PELIIN LIITTYEN-
Siirry: