Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Takaumapelit

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika


Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Takaumapelit Empty
ViestiAihe: Takaumapelit   Takaumapelit EmptyLa Joulu 20, 2008 4:41 pm

Takaumapelit ovat pelejä, joissa pelataan mennyttä aikaa, eli tapahtumia, jotka jo tavallaan ovat tapahtuneet, esim. todellisuudessa 27-vuotias hahmo voi olla takaumapelissä vasta 10. Takaumapelejä voi pelata myös muiden pelaajien kanssa, jolloin vaikka sukulaisten välille saa muodostettua aidompia suhteita.

Takaumapelin tapahtumat täytyy olla ennalta suunniteltu niin, että pelin lopputulos täsmää mahdollisimman tarkasti hahmon kirjoitettuun menneisyyteen. Tämä tarkoittaa sitä, että takaumapelissä ei voi sattua mitään traumaattista tms, mikä vaikuttaisi hahmolla pelaamiseen myös nykyisessä hetkessä. Jos tapahtumat kuitenkin etenevät radikaalisti eri suuntaan kuin hahmon menneisyys, täytyy otsikkoon kirjoittaa, etteivät kyseessäolevan pelin tapahtumat pidä paikkaansa. Pieniä poikkeuksia menneisyyteen nähden peleissä saa tapahtua, jolloin hahmon menneisyyttä tulee mahdollisesti muokata takaumapelin kannalta todenpitäväksi.

Lisäksi takaumapelissä tulee ottaa huomioon, että Íorissa koko lapsuuttaan asuneella hahmolla ei voi pelata takaumapeliä Lothringenissä. Tämä tulee erityisesti ottaa huomioon, jos pelaajia on useampia.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
 
Takaumapelit
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: OFF-GAME :: PELIIN LIITTYEN-
Siirry: