Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Sinyared Punakivi Íor, kreivi

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Sibby
Liukas Lordi
Liukas Lordi
Sibby

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 24.12.2008
Ikä : 32

Sinyared Punakivi Íor, kreivi Empty
ViestiAihe: Sinyared Punakivi Íor, kreivi   Sinyared Punakivi Íor, kreivi EmptyTo Tammi 01, 2009 11:44 am

Sinyared Punakivi Íor, kreivi Asaguy11
(Sinyaredin hiukset ovat lyhyemmät kuin kuvassa)

Nimi: Sinyared Punakivi Íor, kutsutaan usein Jarediksi
Ikä: 24
Aatelisarvo: kreivi
Suku: Íor
Sukuvaakuna: Hyppäävä lumileopardi

Luonne:
Sinyared vaikuttaa rauhalliselta ja tyyneltä nuorukaiselta. Hän on päättäväinen ja osaa olla kärsivällinen. Mies viihtyy hyvin muiden seurassa, mutta enemmän hän kuitenkin pitää oman itsensä seurasta. Hän kuitenkin juttelee mielellään, mutta varoo kertomasta liikaa itsestään, ettei kukaan erehdy luulemaan hänen olevan itserakas. Vaikka Jared viihtyykin yksin, hän haluaa olla mahdollisimman paljon muidenkin kanssa, erityisesti perheensä kanssa. Hän rakastaa perhettään, erityisesti pikkusiskoaan, joka on hyvin hento ja altis sairauksille. Vinyelestä huolehtiminen kuuluu miehen lempipuuhiin, niin rakas sisko hänelle on.
Sinyared pitää aina lupauksensa ja myös salaisuudet pysyvät hänen turvissaan. Hän ei pidä juoruilusta ja petturuudesta, eikä siksi harrasta moisia touhuja itsekään. Hän saattaa suuttua, jos joku yrittää petkuttaa hänen läheisiään tai saada heidät huonoon valoon muiden silmissä.
Jared on pohjimmiltaan hyvin herkkä nuori mies. Hän saattaa jopa itkeä, jos häntä tai hänen rakkaitaan loukataan syvästi. Hän kuitenkin osaa kätkeä suurimmat tunteensa, mutta aina hän ei edes yritä niin tehdä. Hänen mielestään silloin tällöin saa purkaa tunteitaan, ja pitääkin purkaa, että mieli pysyy terveenä.
Mies on huolehtivainen ja kiltti. Hän ei satuta mielellään ketään, mutta joskus saattaa joutua tappeluun puolustaessaan itselleen tärkeitä ihmisiä. Jaredista löytyy myös leikkimielisyyttä ja iloisuutta, mikään synkkämielinen miehenalku hän ei todellakaan ole. Jared pitää hauskan pidosta ja leikkimielisestä nahistelusta, jopa pienistä viattomista nyrkkitappeluistakin.
Erityisen paljon Jared pitää ratsastamisesta ja luonnosta. Hän viihtyy hyvin ikäisessään seurassa ja saattaa joskus innostua juhlimisestakin enemmän kuin pitäisi ja olisi terveellistä.
Sinyared on järkevä ja hänellä on selkeät mielipiteet asiasta kuin asiasta. Hän kasvattaa mielellään tietämystään ja lukee siksi ahkerasti. Hän on utelias ja haluaa aina tietää mitä hänen ympärillään tapahtuu.
Jared on taiteellinen ja hyvin runollinen. Hän osaa laulaa ja soittaa hyvin, mutta ei esittele mielellään taitojaan julkisesti. Hän kirjoittelee runoja ja pitää kirjoituksensa visusti kätkössä muiden silmiltä. Ainoastaan Vinyele on saanut kuulla hänen runojaan.
Mies kunnioittaa ja arvostaa naisia. Lisäksi hän tietenkin ihailee heitä, kuten kuka tahansa nuori mies. Hän ei ole mikään naistenmies, vaikka suokin useampia silmäyksiä kohtaamiinsa neitokaisiin. Hän ei ihastu eikä rakastu kovin helposti, eikä missään nimessä leikittele nuorten naisten tunteilla.

Ulkonäkö: Katso kuva
Sinyared on noin 180 senttinen mies. Hän on vartaloltaan hyväkuntoisen näköinen ja sitä hän myös onkin. Häneltä löytyy voimaa ja lihaksia, vaikka hän ei mikään lihaskimppu olekaan. Hän on hyvin ketterä ja nopea. Jared pitää kunnostaan huolta metsästämällä ja ratsastamalla, sekä muutenkin liikkumalla. Hän jopa treenaa lihaksiaan muutaman kerran viikossa, tosin omissa oloissaan ja kenenkään tietämättä.
Miehen silmät ovat hyvin tumman ruskeat ja kauniit. Iho on vaalea ja virheetön. Hänellä ei ole mitään syntymämerkkejä eikä ikäviä arpia. Mikään täydellinen mies hän ei kuitenkaan ole, vaan hänen vasen korvansa on hiukan vääristynyt: siinä ei ole uurteita, joita normaalissa korvassa on. Korvansa takia mies pitää olkapäille yltäviä hiuksiaan aina korvan edessä. Hiukset ovat mustat, latvoista kiharat ja ne takkuuntuvat helposti. Hiukset ovat usein sähköiset ja kutittelevat hänen nenäänsä saaden hänet aivastelemaan.
Miehen kasvot ovat kauniit ja hyvin nuoren näköiset. Hän ei koskaan anna partansa ja viiksien kasvaa, vaan ajelee ne aina pois.
Hän pukeutuu mielellään tummiin vaatteisiin. Hän käyttää pitkiä housuja, mustia ratsastuskenkiä ja röyhelöisiä puseroita. Lisäksi hän käyttää usein mustaa silinterihattua, jota ympäröi punainen nauha. Miehen yllä on aina punainen, pitkä samettitakki, josta hän pitää hyvin paljon.

Menneisyys:
Kun Sinyared syntyi, oli ilta ja aurinko oli värjännyt taivaanrannan kauniin punertavaksi. Koska suvun värikin on punainen, päätettiin väri lisätä hänen nimeensä. Kivi hänen nimessään tulee siitä, että perhe asui tuolloin kivisessä pienessä linnassa.
Mies on kasvatettu sivistyneeksi ja muita kunnioittavaksi. Hän on oppinut miekkailemaan ja ratsastamaan isänsä opastuksella.
Jared on perheensä esikoinen ja hän on kymmenen vuotta vanhempi, kuin siskonsa Vinyele. Kun Vinyele syntyi, Jaredin elämä muuttui täysin. Hänen siskonsa oli jo syntyessään hyvin heikko sydämeltään ja ruumiiltaan. Tyttö sairasteli paljon lapsena ja siksi Jared oli tästä aina hyvin huolissaan. Sisko on Jaredille kaikkein tärkein henkilö koko maailmassa.
Kun Sinyared oli kaksikymmentä vuotta, hänen isänsä Hamid kuoli. Jared peri isänsä arvonimen ja talon, jotka hän yhä omistaa. Hamidin kuoltua Vinyele ja äiti nimeltä Rymeille muuttivat Adrasteijan palatsiin, sillä he äiti halusi viedä Vinyelen lähemmäs sivistystä. Sinyared asuu välillä palatsissa ja välillä linnassa. Suurimman osan ajasta Jared kuitenkin viettää palatsissa siskonsa takia. Palatsissa asuu myös Rymeillen kaksoissisar perheensä kanssa.
Sinyared on nuoresta iästään huolimatta kokenut paljon ja hän on vieraillut jokaisessa ruhtinaskunnassa.

Muuta:
On Mimele Aurinkosade Trithringenin serkku

Omistaa hevosen nimeltä Savutar. Tamma on väriltään savunharmaa ja sen vasemmassa etujalassa on valkoinen sukka. Häntä ja harja ovat tuuheat ja lähes mustat.
Savutar on kestävä ja varmajalkainen ratsu. Luonteeltaan hevonen on rauhallinen, mutta kuitenkin hyvin eloisa ja pirteä.
Miehen ja hevosen välille on vuosien kuluessa ehtinyt muodostua vahva luottamuksen side. Sinyared on omistanut ratsunsa varsasta asti ja nyt tamma on seitsemän vuotias.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.lerdion.webs.com
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Sinyared Punakivi Íor, kreivi Empty
ViestiAihe: Vs: Sinyared Punakivi Íor, kreivi   Sinyared Punakivi Íor, kreivi EmptyTo Tammi 01, 2009 1:52 pm

Hei Sibby !

Jared pääsee ehdottomasti läpi, enkä mitään korjattavaa hakemuksesta löytänytkään.
Erittäin onnistunut hahmo! ^^

-Candika
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
 
Sinyared Punakivi Íor, kreivi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOHAKEMUKSET :: HAKEMUKSET-
Siirry: