Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Albina Albiino Ailahteleva Annersse, silmänkääntäjä.

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Kittyh
Liukas Lordi
Liukas Lordi
Kittyh

Viestien lukumäärä : 88
Join date : 21.12.2008
Ikä : 27
Paikkakunta : Bedbug in Andarta.

Albina Albiino Ailahteleva Annersse, silmänkääntäjä. Empty
ViestiAihe: Albina Albiino Ailahteleva Annersse, silmänkääntäjä.   Albina Albiino Ailahteleva Annersse, silmänkääntäjä. EmptyLa Tammi 10, 2009 6:48 pm

Nimi: Albina Albiino Ailahteleva Annersse.
Kutsumanimi: Albina
Ikä: 24 vuotta.
Ammatti: Silmänkääntäjä, hovitaitelija
Siviilisääty: Aateliton, kihloissa.
Sukuväri(t): Valkoinen ja musta.
Sukuvaakuna: Sivuttain seisova Drontti, eli dodo. (1662 sukupuuttoon kuollut lintu)

ANNERSSEN SUKU
Annerssen suku on hyvin pieni suku, mutta silti se tunnetaan kaikkialla. Suvun ihmiset ovat hyvin uskovaisia, mutta eivät luota toisiinsa ja vehkeilevät jatkuvasti toisiaan vastaan. Annerssen suvun jäseniä hemmotellaan, kauneutta arvostetaan ja rumuutta halveksitaan. Heidän suvussaan on myös mahdollista, että jos käyttäytyminen ei ole asiallista hovin sisällä, mies tai nainen, jopa lapsi voidaan potkasta pihalle. Hän saa säilyttää nimensä, mutta ei saa lupaa astua linnan alueelle.
Annerssen pieni vaatimaton linna-rakkennelma ja pieni kylä sijaitsevat Kaikkimeren takana Gideonian saarella, jossa on heidän sukunsa lisäksi kaksi muutakin vallitsevaa sukua. Kyseessä ei siis ole mahtisuku, vaan pienempi arvostettu aatelissuku. Annerssen aateliset ovat tunnettuja kuvallisesta taiteestaan ja loistavasta mielikuvituksestaan, jota korostetaan jo lapsesta saakka. Annerssen aluetta hallitsee Keisari Aberton ja hänen vaimonsa Keisarinna Agnes. He ovat jakaneet valtansa. Ammerssen suvussa on sellainen laki, että jokaisella alueella asuvalla tulee olla A'lla alkava nimi, ruhtinasperheen kaikki mahdolliset nimet alkavat A'lla.

LUONNE
Albina on luonteeltaan äkkipikainen ja ailahteleva, mistä tuleekin hänen nimensä kolmas osa. Joskus hän on kuin päivänsäde, mutta kesken lausee häneen saattaa iskeä hillitön raivokohtaus ja hän saattaa suuttua pahastikin toiselle osapuolelle. Albina pitää itseään hyvin erikoisena eikä häntä edes kiinnosta kovinkaan muiden jutut. Täten hän itse aina selittää itsestään ja elämästään, mutta menneisyydestään hän ei mieluisesti puhu. Naisen saa pidettyä hyvällä mielellä puhumalla hänestä, hänen ulkonäöstään ja elämäntilastaan. Jos Albina suuttuu todenteolla, hän saattaa tehdä.. vaikka mitä. Albina inhoaa lukemista ja kirjoittamista, joten purkaa mielensä aina taiteeseen, valkoiselle paperille muutamalla värillä. Hän onkin hyvä maalaamaan ja todellisen työnsä avulla myy taulujaan saadakseen niistä pennosia jo nyt köyhän tuntuiseen elämäänsä. Hän on avioitumassa köyhän entisen orjan kanssa, mutta suhteessa ei todellakaan ole minkäänlaista rakkautta. Pari asuu erikseen. Joka aamu sulhanen saapuu, tekee kotitöitä iltaan saakka (sis. siivoaminen, ruoan laitto ja morsiammen hiusten harjaus) ja saa siitä palkakseen rahaa muutaman lantin päivältä. Albina ei itsekään ole rikas, mutta hän tulee toimeen pienellä rahamäärälläänsäkin, ellei tyydy antamaan kolikoitaan pois upean korun takia.

Albina on silmänkääntäjä, hän elää lähes kaikki päivät erilaisissa kapakoissa ja esittelee taitojaan korttien kanssa. Ja ne raukat jotka hänet uskaltavat haastaa, häviävät kuitenkin kaikki rahansa, sillä Albina osaa ainakin 100 erilaista peliä, niin korttien kuin lautapelienkin suhteen. Hän käyttää taikuuttaan saavuttaakseen toisen osapuolen ajatukset ja kaappaa vottosaaliinsa aina mukaansa.
Albina ei peittele taikuuttaan, sillä Annerrsen suvussa sitä ei niin paljoa inhota. Jotkut pitävät sitä uskovaisina taivaanlahjana, sillä heistä on upeaa miten joku pääsee vaikuttamaan toisen tunteisiin, ajatuksiin ja mielialoihin. Kuitenkin Albina varoo hieman, hän ei halua tulla paljastetuksi, sillä siihen loppuisivat hänen hommansa. Andartaan saapuessa hän on rajoittanut taijan käyttöään, vaikka sitä nyt ei helposti huomaakaan muutakuin sopivissa tilanteissa.

Tämä neiti lähti omasta maastaan merten takaa miehensä kanssa Andartaan Amalthean mahtisuvun alueelle, sillä hän uskoi että näillä seuduilla olisi enemmän yleisiöä ja uhkarohkeita nuorukaisia, jotka hänet haastaisivat. Hänen tavoitteenaan oli päästä palatsiin taiteilijaksi, joten hän tiukensi maalausrytmiään ja myi taulujaa yhä enemmän ja enemmän. Hän maalasi muotokuvia ja kehittyi jatkuvasti. Sattuipa kerran palatsista lähtöisin oleva kreivitär huomaamaan hänen upean jälkensä ja kutsui Albinan maalaamaan hänen perheestään kuvan. Kuva onnistui täydellisesti ja hänestä tuli hovitaiteilija. Hän sai oman sviitin palatsista, mutta mielummin hän elelee omassa pikku komuutissaan kaupungin laidalla. Palatsille on sieltä pitkä matka, mutta se ei tätä nuorta neitiä haittaa. Hän tarvitsee rauhaa.
Kaikki illat Albina kuitenkin viettää erilaisissa pubeissa huijaten itselleen rahaa ja täten tienaakin itselleen päivittäin suurempia summia rahisevaa, kuin koskaan.

Albina on ylpeä kuuluessaan Annerssen sukuun, tai ainakin niin hän vielä olettaa kuuluvansa. Hän kantaa suvun värejä ja hänen kaulassaan roikkuvat korut kertovat usein heidän sukueläimestään, joka on drontti. Drontti kuvaa omistajansa joko niin, tai näin. Se voi kuvastaa erikoisuutta ja eleganttisuutta tai rumuutta ja laiskuutta. Tiestysi Albina olettaa, että eläin kuvaa hänen osassaan ensimmäiseksi mainittua.

Matka katuteiteilijasta hovitaiteilijaksi ei ole ollut täysin esteetön, mutta kahdessa vuodessa hän on päässyt kohoamaan kummallisesti edesmenneen hovitaiteilijan paikalle..

Lisää tulossa kun saamme pelien yhteydessä neidistä lisää yllättäviä tietoja..


ULKONÄKÖ
Albina on albiino, yllätys vain. Hänen hiuksensa ovat ohuet ja suorat ja reisien puoleen väliin saakka. Naisen silmät ovat punaiset, hieman vaaleammat kuin tavallinen kirkkaan punainen. Hänen huulensa ovat myös punaiset, sillä hän meikkaa ne aina itse näyttääkseen kauniimmalta. Muuten hän ei käytä meikkiä. Hiusten harjaamiseen menee päivittäin tunti, mutta hän antaa miehensä hoitaa asian, kuten ennenvanhaa tehtiin.
Albina huoltaa hampaansa ja kasvonsa hyvin ja tahtoo korostaa vaaleaa ihoaan kaikille. Vasemmassa kädessä hänen verisuonensa ovat hyvin pinnalla, mikä saa aikaan joillakin yökötyksen tunnetta. Lisäksi hänen vasemmassa kädessään on arpia, sillä pienestä pitäen hän on ollut väkivaltainen itseään kohtaan, mutta tänäpäivänä hän on antanut menneiden unohtua ja peittää arpensa huolella vaatteidensa alle.

Albina kantaa yllään sukunsa värejä ja hän pukeutuukin yleensä erikoisiin asusteisiin. Hän suunnittelee pukunsa piiroksiin ja vie mallinsa ja kankaansa räätäleille. Hän maksaa rutosti uudesta upeasta puvustaan, mutta käyttää sitä aivan sen viimeisiin päiviin saakka. Tällä hetkellä on pitää yllään vartalonmyötäistä maahan yltävää mekkoa, jonka selkäpuolelta takapuolen läheltä lähtee suuri riikinkukkomainen dodon-sulka rykelmä. Valkoista kangasta on vaatteen yläosa lantioon saakka, mistä lähtee musta osuus aivan maahan saakka. Alaosa onkin hyvin likainen, mutta se ei näytä haittaavan.

Tällä kaunottarella -kuten hänestä onkin paras puhua- on hieman omituisen mallinen ruumis. Hänen ryhtinsä on huono ja täten hän kulkeekin hieman etunojassa jatkuvasti kärsien niska- ja pääkivuista päivittäin. Hänellä on suunnilleen samansuhtaiset jalat, mikä saattaa näyttää omituiselta. Lisäksi hänellä on noidan koukkumainen nenä ja suuret silmät, jotka keräävät tietoa ympäristöstään. Eli hän on suhteellisen ruma esim. muihin sisaruksiinsa verrattuna, mutta tahtoo näyttää kauniilta. Hän pukeutuu erikoislaatuisiin vaatteisiin ja käyttää erilaisia koruja korostaakseen olematonta arvoaan.

MENNEISYYS
Albina syntyi Kaikkimeren takana omassa linnassaan keisariperheen esikoiseksi. Ensin hänen omituista ulkomuotoaan hävettiin, mutta sitten sitä ruvettiin arvostamaan. Pienestä pitäen tämä tyttö sai mitä halusi, ja teki kaikkensa saadakseen sen. 15-vuotiaana hänen luonteensa vihreet alkoivat paljastua, tämä todellakin teki mitä tahansa saadakseen haluamansa ja mollasi kaikkia kansalaisia ja muita ihmisiä. Toki tämä oli yleistä tässä suvussa, mutta Albina teki tätä jatkuvasti erittäin näkyvästi, olihan hän sentään keisarin tytär ja tuleva hallitsija! Keisarinna vastusti jatkuvasti tytön häätämistä, sillä hänestä toivoa oli vielä jäljellä. Keisari oli eri mieltä. Eräänä aamuna hän koputti teini-ikäisen tyttärensä ovelle ja ojensi tälle kirjeen, jossa kerrottiin suvusta erottamisesta. Albina ei näyttänyt tunnetilaansa lainkaan. Hän pakkasi muutaman asun, muutaman korunsa ja poistui. Hän majoittui ensimmäiseksi kuukaudeksi halpaan motellin tapaiseen asuntolaan, mutta se jouduttiin purkamaan lama-ajan takia. Loppuvuoden Albina tyytyi omarakenteiseen hökkeliinsä, jossa hän vietti aikaansa harjoitellen piirtämiestä.

Vasta 16 vuotiaana hän ymmärsi, että hän hallitsi taikuuden hämärästi. Kauan hänellä oli mennyt tuon mahdin selvittämiseen, mutta heti tiedon havaittuaan hän aloitti sen harjoittamisen. Taikuus muokkaantui lopulta erittäin hyväksi ja neito pääsi tekemään nykyistä työtään pieniin kuppiloihin. Kuitenkaan hän ei ollut vielä siinä riittävän hyvä ja joutui jättämään tämän tehtävän väliajaksi. Koska hänellä oli suuria rahaongelmia myytyään vaatteensa ja kaikki muut korunsa (paitsi hopeiden dronttiaiheisen kaulakorunsa) hän oli aivan rutiköyhä. Asiaa palatsiin ei enää ollut, joten rahaa tuli jotenkin saada. Hän alentui myymään itseään ja saikin kerättyä "ammatistaan" sopivasti rahaa elääkseen.

17-vuoden ikäisenä hän päätti alkaa harjoittamaan taidetta ja aloitti katuartistina edelleenkin myyden itseään ronskeille miesparoille, joilla ei näköjään näyttänyt olevan mitään muutkaan tekemistä. Hän kehittyi ja löysi taitonsa. Samaan aikaan hän harjoitti taikuuttaan ja täten saattoi ryhtyä sekä piirtämään, että aloittaa ihmisten huijaamisen. Kerran eräs mies sai selville hänen jekkunsa, mutta hänen kohtalokseen koitui veitsi selästä läpi. Ensimmäisen murhansa jälkeen neiti aloitti viiltelemisen.

Vuodet virivät, kunnes Albinan ollessa 21 hän muutti Andartaan ja päätyi sen suurimmalle alueelle. Rahatilanne parani entisestään ja nainen saattoi alkaa hankkia uusia vaatteita ja koruja.
22 vuotiaana ollessaan kaduilla maalaamassa erilaisia potretteja, kreivitär Amethyst havaitsi hänen taitonsa. Muutaman päivän seurattuaan naisen aherruksia hän päätti pyytää tämän palatsiin maalaamaan hänen perheensä. Maalattuaan perheen hän sai muitakin kutsuja ja suoritti työnsä kiitettävästi. Silloin tällöin hän pääsi maalaamaan palatsiin, kunnes hänen rahansa hupenivat jälleen. Hän päätti tehdä elämässään vielä toisen vakavan teon. Hovitaiteilija sai kokea kohtalonsa pudotessaan sillalta. Ruumista ei koskaan löydetty. Hovitaiteilijan kadottua oli ongelma, että palatsin seinien maalaukset olivat alkaneet olla poissa muodista ja uusia tarvittaisiin kiperästi. Albina sai työn heti haettuaan sitä.
Hänelle ehdotettiin asumusta itäsiivessä, mutta mielummin hän asettui kaupungin laitamille pieneen kopperoon, jossa hän harjoittaa taidettaan, taikaansa ja pelejä.

MUUTA
Albinalla on oma koira, pieni kiinan palatsikoira. Sitä saa pitää palatsissa.
Nimi: Adelina
Ikä: 4 vuotta.
Rotu: Kiinan palatsikoira.
Luonne: Hyvin rauhallinen ja ystävällinen mainiosti koulutettu ex-hovitaitelijan koira, jonka Albina peri. Pitää kävelyistä, joita myös Albina tekee milellään. Muuten makaa päivät pitkät uskollisesti pehmeällä tyynyllään.
Ulkonäkö: Kuva.

LYHENNETTYNÄ
Albina on hyvin tyypillinen Annersse. Hän on häikäilemätön ja tekee mitä tahansa saadakseen tahtonsa läpi, joskus jopa tappamaan. Hänet on hylätty kaduille, sillä hänen käytöksensä ei todellakaan ollut sopivaa ollakseen keisarin ja keisarinnan esikoinen, hänestä sentään oli tuleva keisarinna. Albina on albiino, mistä tietysti tulee hänen eräs nimensä osa. Hänen hiuksensa ovat valkoiset, ohuet ja suorat ja yltävät aivan reisiin saakka. Silmät ja huulet ovat aivan kirkkaan punaiset. Annerrsen suvussa ei ole tunnettavasti muita albinoja. Hän on hankkinut vehkeilemällä miehekseen rutiköyhän Albus Fritingenin, joka tekee mitä tahansa. Albina on lahjonut tulevan aviomiehensä ja maksaa tälle kotitöiden tekemisestä palkkaa. Häät ovat tulossa lähiaikoina. Menneisyys on rankka eikä Albina halua kokea mitään sellaista enää uudestaan. Hänet hylättiin suvustaan ja heitettiin kadulle alastomana (kuvainnollisesti). Hän myi itseään ensimmäiset vuotensa, 20 vuotiaana hän ryhdistäytyi ja alkoi harjoittamaan silmänkääntötemmpuja. Lisäksi hän hallitsee taikuutta ja osaa nähdä toisten ajatukset selvinä, ellei tämä osaa piilottaa niitä erityisesti. Omistaa taikuutta, jonka avulla voi katsella toisen ajatuksia.

[Tälläinen hahmo tällä kertaa. Sain idean lukiessani Da Vinci-koodia, alussa kun hiipparoi se kummallinen mies .DD
Ajattelin tehdä hieman iäkkäämmän trubaduurin, mutta se saa näköjään siirtyä sivummalle. Toivottavasti kelpaa, että tein oman aatelissuvun. ]
Takaisin alkuun Siirry alas
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Albina Albiino Ailahteleva Annersse, silmänkääntäjä. Empty
ViestiAihe: Vs: Albina Albiino Ailahteleva Annersse, silmänkääntäjä.   Albina Albiino Ailahteleva Annersse, silmänkääntäjä. EmptyLa Tammi 10, 2009 7:39 pm

Hei Kittyh !

Arvostan sitä, että olet käyttänyt aikaasi luomalla erilaisemman hahmon sukunsa puolesta, mutta seuraavien asioiden takia en voi päästää hahmoasi läpi:

Musta ja valkoinen eivät voi olla suvunvärit, sillä musta ja valkoisenhopea -yhdistelmä on jo käytössä. Tämä siksi, jottei liian samankaltaisia sukuvärejä tulisi.
Drontti ei voi olla sukuvaakunaeläin, koska niitä ei ole Andartassa, ja koska myöskään tuo kuvailemasi saari ei sijaitse dronteille tarpeeksi etelässä.

Annersen sukua ei voida hyväksyä seuraavien asioiden takia:
Suku on kotoisin Andartan ulkopuolelta. Tästä ei ole sanottu mitään, että hahmo ei voi olla muualta, joten se ei ole sinun vikasi vaan meidän. Lisäksi saarta hallitsevat keisari ja keisarinna. Tämä ei käy siksi, koska joskus kuningas on keisarin vasalli eli tämän alaisuudessa. Arvonimi on liian korkea, jotta se voisi hallita vain jotain pientä saarta.

Lainaus :
Ammerssen suvussa on sellainen laki, että jokaisella alueella asuvalla tulee olla A'lla alkava nimi, ruhtinasperheen kaikki mahdolliset nimet alkavat A'lla.

Tämä kohta meni minulta hieman ohi, sillä siinä puhutaan ruhtinassukuun kuuluvista, mutta muuten hakemuksessa ei ole puhuttu mitään ruhtinassuvuista?
________________________________

Valitettavasti Andartassa ei ole muuta taikuutta kuin Meritaikuutta, ja lisäksi tuo ajatustenlukutaikuus saattaisi helposti muuttua epämiellyttäväksi kanssapelaajien osalta.
On myös ennenkuulumatonta, että jonkun tunnetun aatelissuvun entinen jäsen, nykyinen hovitaiteilija, vieläpä nainen, kihlautuu entisen orjan kanssa.

Ulkonäössä sanot Albinaa kaunottareksi, mutta tämän jälkeen kuvailet häntä suhteellisen rumaksi muihin sisariinsa verrattuna. Tämä ei haittaa, mutta antaa melko ristiriitaisen kuvan hahmon ulkonäöstä.
Albiinoilla ihmisillä silmät eivät ole punaiset, mutta saattavat näyttää siltä vaikka tietynlaisessa valaistuksessa.
Palatsin huoneistoista ei käytetä sanaa sviitti, minkä lisäksi kaduilta noussut hovitaiteilija ei voisi saada palatsin hienoimpia huoneita, ehkäpä taas Luodesiiven kolmannessa kerroksessa sijaitsevia.

Menneisyydessä on kohta jossa sanotaan palatsin seinien maalausten alkaneen olla pois muodista. Maalauksessa ei kuitenkaan ole samanlaista muotia kuin pukeutumisessa, ja tästä johtuen palatsin seiniä koristavat taulut eivät koskaan jää pois muodista. Lisäksi palatsin seinille päätyvät ainoastaan kuningasperheen ja erittäin taitavien ja arvostettujen aatelisten tekemät työt, eivät niinkään kadulta löytyneen taiteilijan taideteokset.
Hovitaiteilijoita on useita, joten siinä mielessä kohta jossa Albina tappaa hovitaiteilijan päästäkseen itse samaan asemaan on turha.

Albinan koiran tiedoissa on jotakin hassua, nimittäin se, että kirjoitat hahmosi perineen sen tappamaltaan hevitaiteilijalta. On jotenkin outoa, että hovitaiteilija olisi testamentannut koiransa katutaiteilijalle, jonta tämä ei menneisyyden puolesta edes tunne?
Lisäksi olisi hyvä, jos koiran tiedoissa vain mainitsisit koiran näyttävän kiinan palatsikoiralta, sillä Andartan maailmassahan ei Kiinaa ole .D

Jospa siis pistäisit hahmosi oikein kunnon remonttiin ja katsottaisiin sitten uudestaan, kuinka käy ^^

-Candika
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
 
Albina Albiino Ailahteleva Annersse, silmänkääntäjä.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOHAKEMUKSET :: HAKEMUKSET-
Siirry: