Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Albina Albiino Ailahteleva Annersse, osa 2!

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Kittyh
Liukas Lordi
Liukas Lordi
Kittyh

Viestien lukumäärä : 88
Join date : 21.12.2008
Ikä : 27
Paikkakunta : Bedbug in Andarta.

Albina Albiino Ailahteleva Annersse, osa 2! Empty
ViestiAihe: Albina Albiino Ailahteleva Annersse, osa 2!   Albina Albiino Ailahteleva Annersse, osa 2! EmptyLa Tammi 10, 2009 11:54 pm

Nimi: Albina Albiino Ailahteleva Annersse.
Kutsumanimi: Albina
Ikä: 24 vuotta.
Ammatti: Silmänkääntäjä, hovitaitelija
Siviilisääty: Aatelinen, naimaton.
Sukuväri(t): Harmaa.
Sukuvaakuna: Lentoon lähtevä, siipiään levittävä harmaalokki.

ANNERSSEN SUKU
Annerssen suku on hyvin pieni suku, mutta silti se tunnetaan kaikkialla. Suvun ihmiset ovat hyvin uskovaisia, mutta eivät luota toisiinsa ja vehkeilevät jatkuvasti toisiaan vastaan. Annerssen suvun jäseniä hemmotellaan, kauneutta arvostetaan ja rumuutta halveksitaan. Heidän suvussaan on myös mahdollista, että jos käyttäytyminen ei ole asiallista mies tai nainen, jopa lapsi voidaan potkasta pihalle. Hän saa säilyttää nimensä, mutta ei saa lupaa astua muiden suvun jäsenten alueelle.
x Annerssen pieni suku on peräisin Ellemmiiren ruhtinaskunnasta. Kyseessä ei ole mahtisuku, vaan pienempi arvostettu aatelissuku, joka on päässyt "laajenemaan". Annerssen aateliset ovat tunnettuja kuvallisesta taiteestaan ja loistavasta mielikuvituksestaan, jota korostetaan jo lapsesta saakka. x Ammerssen suvussa on sellainen "laki", että jokaisella sukuun kuuluvalla tulee olla A'lla alkava nimi. Suku kuuluu kyllä Ellemmiiren alueeseen, mutta silti suvustab on valittu yksi mies, joka huolehtii sukunsa tarpeista ja tekee päätöksiä jne. Tämä herra on Albinan isä Albus.

LUONNE
Albina on luonteeltaan äkkipikainen ja ailahteleva, mistä tuleekin hänen nimensä kolmas osa. Joskus hän on kuin päivänsäde, mutta kesken lausee häneen saattaa iskeä hillitön raivokohtaus ja hän saattaa suuttua pahastikin toiselle osapuolelle. Albina pitää itseään hyvin erikoisena eikä häntä edes kiinnosta kovinkaan muiden jutut. Täten hän itse aina selittää itsestään ja elämästään, mutta menneisyydestään hän ei mieluisesti puhu. Naisen saa pidettyä hyvällä mielellä puhumalla hänestä, hänen ulkonäöstään ja elämäntilastaan. Jos Albina suuttuu todenteolla, hän saattaa tehdä.. vaikka mitä. Albina inhoaa lukemista ja kirjoittamista, joten purkaa mielensä aina taiteeseen, valkoiselle paperille muutamalla värillä. Hän onkin hyvä maalaamaan ja tekee täten korttipelailun rinnalla myös hovin sisällä taidetta.

Albina on silmänkääntäjä, hän elää lähes kaikki vapaapäivänsä erilaisissa kapakoissa ja esittelee taitojaan korttien kanssa. Ja ne raukat jotka hänet uskaltavat haastaa, häviävät kuitenkin kaikki rahansa, sillä Albina osaa ainakin 100 erilaista peliä, niin korttien kuin lautapelienkin suhteen. x Hän käyttää taikuuttaan saavuttaakseen voittonsa luomalla toisessa ajatuksia, joita ei ehkä muuten saattaisi ajatella.
Albina ei peittele taikuuttaan, sillä Annerssen suvussa sitä ei niin paljoa inhota. Jotkut pitävät sitä uskovaisina taivaanlahjana, sillä heistä on upeaa miten joku pääsee vaikuttamaan toisen tunteisiin, ajatuksiin ja mielialoihin. Kuitenkin Albina varoo hieman, hän ei halua tulla paljastetuksi, sillä siihen loppuisivat hänen hommansa. Andartaan saapuessa hän on rajoittanut taijan käyttöään, vaikka sitä nyt ei helposti huomaakaan muutakuin tietyissä tilanteissa.

Tämä neiti lähti omasta asuintilastaan Andartaan Amalthean mahtisuvun alueelle, sillä hän uskoi että näillä seuduilla olisi enemmän yleisiöä ja uhkarohkeita nuorukaisia, jotka hänet haastaisivat. Hänen tavoitteenaan oli päästä palatsiin taiteilijaksi, joten hän tiukensi maalausrytmiään ja myi taulujaa yhä enemmän ja enemmän. Hän maalasi muotokuvia ja kehittyi jatkuvasti. Sattuipa kerran palatsista lähtöisin oleva kreivitär huomaamaan hänen upean jälkensä ja kutsui Albinan maalaamaan hänen perheestään kuvan. Kuva onnistui täydellisesti ja hänestä tuli palkattu taiteilija. Hän olisi voinut saada oman huoneistonsa palatsista, mutta mielummin hän elelee omassa pikku komuutissaan kaupungin laidalla. Palatsille on sieltä pitkä matka, mutta se ei tätä nuorta neitiä haittaa. Hän tarvitsee rauhaa.
Kaikki illat Albina kuitenkin viettää erilaisissa pubeissa huijaten itselleen rahaa ja täten tienaakin itselleen päivittäin suurempia summia rahisevaa, kuin koskaan.

Albina on ylpeä kuuluessaan Annerssen sukuun. Hän kantaa suvun värejä ja hänen kaulassaan roikkuvat korut kertovat usein heidän sukueläimestään, joka on harmaalokki. Se kuvaa omistajansa joko niin, tai näin. Se voi kuvastaa erikoisuutta ja eleganttisuutta tai rumuutta ja laiskuutta. Tiestysi Albina olettaa, että eläin kuvaa hänen osassaan ensimmäiseksi mainittua.

Matka katuteiteilijasta hovitaiteilijaksi ei ole ollut täysin esteetön, mutta kahdessa vuodessa hän on päässyt kohoamaan.

Lisää tulossa kun saamme pelien yhteydessä neidistä lisää yllättäviä tietoja..


ULKONÄKÖ
Albina on albiino, yllätys vain. Hänen hiuksensa ovat ohuet ja suorat ja reisien puoleen väliin saakka väriltään vitivalkoiset. Naisen silmät ovat hyvin kirkkaan siniset, mutta tietyissä eri valaisuissa ne näyttävät muuttuvan punertaviksi. Hänen huulensa ovat myös punaiset, sillä hän meikkaa ne aina itse näyttääkseen kauniimmalta. Muuten hän ei käytä meikkiä. Hiusten harjaamiseen menee päivittäin tunti, mutta hän urhoollisesti harja lettinsä aina itse.
Albina huoltaa hampaansa ja kasvonsa hyvin ja tahtoo korostaa vaaleaa ihoaan kaikille. Vasemmassa kädessä hänen verisuonensa ovat hyvin pinnalla, mikä saa aikaan joillakin yökötyksen tunnetta. Lisäksi hänen vasemmassa kädessään on arpia, sillä pienestä pitäen hän on ollut väkivaltainen itseään kohtaan, mutta tänäpäivänä hän on antanut menneiden unohtua ja peittää arpensa huolella vaatteidensa alle.

Albina kantaa yllään sukunsa värejä ja hän pukeutuukin yleensä erikoisiin asusteisiin. Hän suunnittelee pukunsa piiroksiin ja vie mallinsa ja kankaansa räätäleille. Hän maksaa rutosti uudesta upeasta puvustaan, mutta käyttää sitä aivan sen viimeisiin päiviin saakka. Tällä hetkellä on pitää yllään vartalonmyötäistä alaspäin mentäessä laajenevaa maahan yltävää mekkoa, jonka selkäpuolelta takapuolen läheltä lähtee suuri riikinkukkomainen lokin-sulka rykelmä. Valkoista kangasta on vaatteen yläosa lantioon saakka, mistä lähtee harmaa osuus aivan maahan saakka. Alaosa onkin hyvin likainen, mutta se ei näytä haittaavan.

x Tällä "kaunottarella" -kuten hänestä onkin paras puhua- on hieman omituisen mallinen ruumis. Hänen ryhtinsä on huono ja täten hän kulkeekin hieman etunojassa jatkuvasti kärsien niska- ja pääkivuista päivittäin. Hänellä on suunnilleen samansuhtaiset jalat, mikä saattaa näyttää omituiselta. Lisäksi hänellä on noidan koukkumainen nenä ja suuret silmät, jotka keräävät tietoa ympäristöstään. Eli hän on suhteellisen ruma esim. muihin sisaruksiinsa verrattuna, mutta tahtoo näyttää kauniilta. Hän pukeutuu erikoislaatuisiin vaatteisiin ja käyttää erilaisia koruja korostaakseen olematonta arvoaan.

MENNEISYYS
Albina syntyi Ellemmiiren ruhtinaskunnassa perheensä esikoiseksi. Perhe oli tuolloin jo hyvin tunnettu aatelisperhe. Ensin hänen omituista ulkomuotoaan hävettiin, mutta sitten sitä ruvettiin arvostamaan. Pienestä pitäen tämä tyttö sai mitä halusi, ja teki kaikkensa saadakseen sen. 15-vuotiaana hänen luonteensa vihreet alkoivat paljastua, tämä todellakin teki mitä tahansa saadakseen haluamansa ja mollasi muita ihmisiä. Toki tämä oli yleistä tässä suvussa, mutta Albina teki tätä jatkuvasti erittäin näkyvästi, olihan hän sentään koko "suvun päämiehen" tytär. Albinan äiti vastusti jatkuvasti tytön häätämistä, sillä hänestä toivoa oli vielä jäljellä. Albus oli eri mieltä. Eräänä aamuna hän koputti teini-ikäisen tyttärensä ovelle ja ojensi tälle kirjeen, jossa kerrottiin suvusta erottamisesta. Albina ei näyttänyt tunnetilaansa lainkaan. Hän pakkasi muutaman asun, muutaman korunsa ja poistui. Hän majoittui ensimmäiseksi kuukaudeksi halpaan motellin tapaiseen asuntolaan, mutta se jouduttiin purkamaan lama-ajan takia. Loppuvuoden Albina tyytyi omarakenteiseen hökkeliinsä, jossa hän vietti aikaansa harjoitellen piirtämiestä.

Vasta 16 vuotiaana hän ymmärsi, että hän hallitsi taikuuden hämärästi. Kauan hänellä oli mennyt tuon mahdin selvittämiseen, mutta heti tiedon havaittuaan hän aloitti sen harjoittamisen. Taikuus muokkaantui lopulta erittäin hyväksi ja neito pääsi tekemään nykyistä työtään pieniin kuppiloihin. Kuitenkaan hän ei ollut vielä siinä riittävän hyvä ja joutui jättämään tämän tehtävän väliajaksi. Koska hänellä oli suuria rahaongelmia myytyään vaatteensa ja kaikki muut korunsa (paitsi hopeiden harmaalokki-aiheisen kaulakorunsa) hän oli aivan rutiköyhä. Asiaa palatsiin ei enää ollut, joten rahaa tuli jotenkin saada. Hän alentui myymään itseään ja saikin kerättyä "ammatistaan" sopivasti rahaa elääkseen.

17-vuoden ikäisenä hän päätti alkaa harjoittamaan taidetta vieläkin enemään lyödettyään lahjansa ja aloitti katuartistina edelleenkin myyden itseään ronskeille miesparoille, joilla ei näköjään näyttänyt olevan mitään muutkaan tekemistä. Hän kehittyi jatuvasti. Samaan aikaan hän harjoitti taikuuttaan ja täten saattoi ryhtyä sekä piirtämään, että aloittaa ihmisten huijaamisen nyt ihan kunnolla suuremissakin kuppiloissa humaltuneiden miesten seassa. Kerran eräs mies sai selville hänen jekkunsa, mutta hänen kohtalokseen koitui veitsi selästä läpi. Ensimmäisen murhansa jälkeen neiti aloitti viiltelemisen, mutta lopetti sen muutaman kuukauden päästä.

Vuodet virivät, kunnes Albinan ollessa 21 hän muutti Andartaan ja päätyi sen suurimmalle alueelle. Rahatilanne parani entisestään ja nainen saattoi alkaa hankkia uusia vaatteita ja koruja.
22 vuotiaana ollessaan kaduilla maalaamassa erilaisia potretteja, kreivitär Amethyst havaitsi hänen taitonsa. Muutaman päivän seurattuaan naisen aherruksia hän päätti pyytää tämän palatsiin maalaamaan hänen perheensä. Maalattuaan perheen hän sai muitakin kutsuja ja suoritti työnsä kiitettävästi. Silloin tällöin hän pääsi maalaamaan palatsiin, kunnes hänen rahansa hupenivat jälleen. Hän päätti tehdä elämässään vielä jotakin niin mahtavaa, että kukaan ei uskoisi. x Hän piiloutui suureen ruokalähetykseen, joka oli matkaamassa hänen perheensä luokse. Kun vankkurit jätettiin suuren kartanon pihalle, sieltä kiipesi ulos Albina. Hän kertoi isälleen, suvun "päähenkilölle", että hän voisi saada työtä hovitaiteilijana, jos saisi takaisin aatelisarvonsa. Isä ilahtui, mutta oli edelleenkin vihainen. Muutaman päivän mietittyään hän kutsui lapsensa takaisin sukuun. Albina ilmoitti hankkivansa kunnon miehen. Isä oli ylpeä, että oli saanut esikoistyttärensä Andartan palatsiin taiteilijaksi, sillä kun Albina haki virkaa hän sai sen. Tälläinen nosto oli harvinainen, mutta koska Annerssen suvussa arvostettiin taidetta ja luovuutta, isä teki poikkeuksen ja päästi ylpeänä tyttärensä matkaan.
x Hänelle ehdotettiin asumusta itäsiivessä (palvelijoiden tiloissa), mutta mielummin hän asettui kaupungin laitamille pieneen kopperoon, jossa hän harjoittaa taidettaan, taikaansa ja pelejä.

MUUTA
Albinalla on oma koira, pieni kiinan palatsikoiran tyylinen koira. Sitä saa pitää palatsissa.
Nimi: Adelina
Ikä: 4 vuotta.
x Rotu: Muistuttaa kiinan palatsikoiraa.
Luonne: Hyvin rauhallinen ja ystävällinen mainiosti koulutettu ex-hovitaitelijan koira, jonka Albina peri yhdeltä edesmenneeltä hovitaiteilijalta, joka koiran hänelle testamenttasi. Pitää kävelyistä, joita myös Albina tekee milellään. Muuten makaa päivät pitkät uskollisesti pehmeällä tyynyllään. Osaa erilaisia käskyjä, kuten 'seuraa', 'istu', 'tassu', 'maahan' ja tottelee koirapilliin (äänellinen) jota Albina kantaa joskus mukanaan kävelyttäessään koiraansa esim. metsikössä, missä se saa juosta vapaana.
Ulkonäkö: Kuva.
Empä osaa kuvailla koiraa muutakuin sanalla "karvapallo", joten ehkä kuva kertoo hieman enemmän.

LYHENNETTYNÄ
Albina on hyvin tyypillinen Annersse. Hän on häikäilemätön ja tekee mitä tahansa saadakseen tahtonsa läpi, joskus jopa tappamaan. Hänet on hylätty kaduille, sillä hänen käytöksensä ei todellakaan ollut sopivaa ollakseen suvun päämiehen esikoinen. Albina on albiino, mistä tietysti tulee hänen eräs nimensä osa. Hänen hiuksensa ovat valkoiset, ohuet ja suorat ja yltävät aivan reisiin saakka. Silmät ja huulet ovat aivan kirkkaan punaiset tietyssä valossa. Annerrsen suvussa ei ole tunnettavasti muita albinoja. joka tekee mitä tahansa. Menneisyys on rankka eikä Albina halua kokea mitään sellaista enää uudestaan. Hänet hylättiin suvustaan ja heitettiin kadulle alastomana (kuvainnollisesti). Hän myi itseään ensimmäiset vuotensa, 20 vuotiaana hän ryhdistäytyi ja alkoi harjoittamaan silmänkääntötemmpuja ja taidetta. Saatuaan takaisin aatelisarvonsa hän siirtyi hoviin, mutta viettää silti kaikki iltansa edelleenkin "kääntelemällä silmiään". Lisäksi hän hallitsee taikuutta ja osaa muokata toisen ajatuksia, ellei tämä osaa piilottaa niitä erityisesti.

[Korjasin nuo muutamat kohdat, merkkasin ne punaisella rastilla joten löydätte ne paremmin. Saattaa olla, että jotakin pientä jäi huomaamatta, mutta yritin parhaani mukaan tarkistella ja muokkailla. Löysinkin tuon musta-valkoisen värityksen jo Sintin suvun tiedoista, joten tyydyin niiden sekotukseen ^^ Uusi yritys .D]
Takaisin alkuun Siirry alas
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Albina Albiino Ailahteleva Annersse, osa 2! Empty
ViestiAihe: Vs: Albina Albiino Ailahteleva Annersse, osa 2!   Albina Albiino Ailahteleva Annersse, osa 2! EmptySu Tammi 11, 2009 1:22 pm

Päästän nyt Albinan läpi, mutta taikuutta sinun tulisi silti vielä hioa, sillä taikuudella ei pysty muokkaamaan toisen ajatuksia, ainoastaan vaikuttamaan toisen osapuolen tahtoon ja suhtautumiseen itseään tai sanojaan kohtaan.
Lisäksi tulisi sun ottaa vielä toinen sukuväri, sillä muilla kuin mahtisuvuilla on kaksi suvunväriä, tästäkään ei vielä olla tiedotettu, joten .. ^^''

Tuo korjauksesi hahmon menneisyydessä oli oikein hyvä, pisteet sinulle ! .D
Rastien laittamisesta korjattuihin kohtiin oli kovasti apua.

-Candika
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
 
Albina Albiino Ailahteleva Annersse, osa 2!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOHAKEMUKSET :: HAKEMUKSET-
Siirry: