Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Meitene Siniaalto Ellemmiire

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Kittyh
Liukas Lordi
Liukas Lordi
Kittyh

Viestien lukumäärä : 88
Join date : 21.12.2008
Ikä : 27
Paikkakunta : Bedbug in Andarta.

Meitene Siniaalto Ellemmiire Empty
ViestiAihe: Meitene Siniaalto Ellemmiire   Meitene Siniaalto Ellemmiire EmptyMa Joulu 22, 2008 9:01 pm

Nimi: Meitene Yötähti Siniaalto Ellemmiire
Kutsumanimi: Meitene
Ikä: 21 vuotta.
Aatelisarvo: Aatelinen.
Suku: Ellemmiiren ruhtinassuku
Sukuväri: Oranssi
Sukuvaakuna: Istuva Kettu

Luonne:
Meitene on luonteeltaan positiivinen, iloinen, sosiaalinen ja nöyrä muita kohtaan, jopa alempiarvoisia kohtaan. Hänelle etsitään paraa aikaa tulevaa aviomiestä, mihin Meitene tuntuu suhtautuvan ymmärtäväisesti. Kuitenkin häntä hirvittää se totuus, että hänen verissään virtaa taikuus. Meitene yrittää olla käyttämättä taikuuttaan, mutta joskus hän käyttää sitä tahtomattaankin. Hän on yrittänyt päästä taijastaan eroon lukemalla ja opiskelemalla, mutta mikään ei tunnu koskaan auttavan. Meitene kuitenkin elää tasapainoista elämää ja huolehtii itsestään huolella. Hän pitää merestä (taitaa kulkea veressä..) ja viettääkin aikaansa paljon ulkona ja rannoilla upeissa uimaasusteissaan. Hänellä on taito soittaa viulua ja lisäksi hän osaa laulaa jotenkin, kuten lähes kaikki soittajat. Meitene ei kuitenkaan ole hyvä piirtämisessä eikä hänen kuntonsa ole mitenkään hyvä, koska hän ei kamalasti itseään urheilullisesti kehitä.

Meitene tuttavustuu uusien ihmisten kanssa todella helposti. Varmasti kaikki hovin jäsenet tuntevat ainakin nimeltä Meitenen, sillä hän tekee tuttavuutta niin kokkien kuin kuninkaiden kanssa. Lisäksi Meitenellä on oma hevonen, Kiraja, tunnetaan nimellä Kira. Se asustaa upeassa tallissa, jossa sitä hoidetaan huolella. Meitene pitää ratsastamisesta ja ratsastaa päivittäin yksin tai ystävinsä kanssa. Kiran hän on kouluttanut itse. Meitene on muutekin hyvin eläinrakas. Hän on myös tutustunut hovin muiden ihmisten eläimiin ja toivoo, että vanhemapana voisi hankkia ketun. Hän on nimittäin niin Ellemiire-ihminen, kuin olla ja voi.

Meitene ei muista omasta menneisyydestään mitään, mutta hän ei ole kyllä paljon kysellytkään. Sen hän tietää, ettei ole Ellemiiren todellinen sukulainen, vaan liittynyt sukuunsa pienenä hänen äitinsä hänet hyljättyään. Mutta sitä hän ei koskaan halua mainita kenellekään. Aina kun kysytään hänen syntymäpaikkaansa tai vanhempiaan Meitene vain toteaa, että Ellemiiren suvun palvelija, Amanda Tuulenhenkäys on hänen äitinsä ja että hän on syntynyt näillä seuduin. Meitene kuitenkin uskottelee jatkuvasti itselleen, että kaikki tämä on pelkkää tarinaa häntä pelotellakseen. Hän on nimittäin todella taikauskoinen, mutta ei usko jumalaan ollenkaan. Hänelle opetettiin pienenä, että tulee rukoilla mutta ei saa myöntää että rukoilee. Meitene otti opikseen, ettei koskaan usko mihinkään jumaliin, vaan taikaan ja erilaisiin henkiin maan päällä.

Meitenen omaan elämänkatsomukseen kuuluvat henget. Meitene uskoo, että jokaisella elävällä on kaksi henkeä, toinen sisässä ja toinen ulkona ohjaamassa ettei astu harhaan oikealta polulta. Ne, jotka ovat valinneet väärän polun ovat yleensä turmelleen oman toisen henkensä olemalla surullinen ja negitiivinen kaikin puolin. Siksi hän on niin ystävällinen ja positiivinen ihminen. Meitene inhoaa kaikki ihmisiä, jotka eivät suhtaudu muihin tai itseensä hyvillä mielin.

Ellemmiiren suvun vaikutteet..
Mutta Ellemmiiren suvussa on myös jokseenkin opastettu eräänlaiseen häijyyteen. Joskus Meitene selviää pulasta pienellä juonittelulla, joskus hän käyttää vasten tahtoaan omaa taikaansa toivoen, ettei kukaan koskaan saa selville hänen epäpuhtauttaan. Lisäksi Meitenen on pienestä lähtien annettu törsätä rahaa. Hänellä on upea miljoonia maksanut hevonen, liikaa vaatteita, koruja ja kenkiä, mutta Meitene ei siltikään ole pilallehemmoteltu. Hän vanhetessaan alkanut säännöstellä rahankäyttöä, mutta silti markkinoilla kivasta korusta saattaa joutua pulittamaan hyvinhyvin paljon..
Ja tiestysti, kun kerta Amalthean elämäntapoja yritetään kopioida, Meitene pukeutuu aina parhaimpiinsa (ulkonäössä mainitaan.)

Ulkonäkö:
Meitenellä on hyvä tyylitaju ja hän pukeutuu aina parhaisiinsa. Hänen lempivärinsä on ehdottomasti oranssi, koska se on hänen sukunsa väri. Hänen mekkonsa ovat kaikki beigejä tai vaaleanoransseja, seassa taitaa olla myös muutama punainen. Kenkäpareja on myös varmasti ainakin sata. Ne ovat hänen ehdotton heikkouksensa. Sekä hiukset. Meitenellä on pitkän kullankeltaiset hiukset, jotka yltävät takapuolen alle. Ne ovat usein letillä tai erilaisilla nutturoilla, niiden laittaminen ei todellakaan ole helppoa. Hiukset ovat ainaisen leityksen takia kiharaiset. Silmien sinisyys sopii hyvin hiusten värin kanssa yhteen.
Kasvonpiirteet ovat kauniit ja selvät, Meitenellä on kauniit poskipäät ja hymykuopat: hänet näkeekin lähes aina hymyssä suin ja iloisena.

Koruja Meitene rakastaa. Hänellä on suuri korulipas, josta hän valitsee asuihinsa sopivia koruja. Ehdoton suosikki on punainen amuletti, jonka päällä on oranssi kettu istumassa. Meitene pitää korua aina kaulassa, ja jos ei se sovi asuun hän piilottaa korun käsilaukkuunsa. Käsilaukkuja hänellä on vain muutama eri värinen. Ehdoton suosikki on tulenpunainen suomiota herättävä laukku, jossa lukee Ellemmiire kauniilla käsialalla. Meikkiä Meitene käyttää yleensä vain juhlissa ja päivällisillä. Hänellä ei ole minkäänlaista meikkaamistaitoa, joten yleensä hän pyytää kamarineitoaan avuksi.

Ruumiinrakenteeltaan Meitene on siro kuin pieni keiju. Pituutta hänellä on 175cm, eli hän on suhteellisen pitkä joihinkin muihin naisiin verrattuna. Hänen jalkansa ja yläroppansa elävät tasapainossa keskenään. Kädet Meitenellä eivät ole kovinkaan ketterät, myöskään juoksuvoima tai laihavoima ei ole mitekään kehuttavaa. Kuitenkin hän on loistava ratsastaja. ratsastaessaan hän käyttää ruskeaa mekkoa ja pistää hiukset tiukalle ponin hännälle, joka yltää ristiselkään saakka. Hän ei enää käytä kypärää, mutta pistää silti aina ratsastukseen asianmukaiset jalkineet, ei saappaita, mutta korottomat siistit jalkineet.

Menneisyys:
Meitene syntyi Ellemmiiren ruhtinaskunnassa. Meritaikuutta häneen siirtyi aikoinaan, kun hänen äitinsä joutui merirosvojen raiskaamaksi. Viellä tuolloin hän oli tavallinen kansalainen Ellemmiiren ruhtinaskunnassa. Tapahtuman jälkeen äiti synnytti lapsen, mutta ymmärsi jo pienenä hänen omaavan eräänlaista taikuutta, aivan syntymästään lähtien. Sen huomasi jatkuvasti lapsen kanssa oleva äiti, sillä jotenkin lapsi tuntui aina herättävän syvää kunnioitusta ystävien kesken, vaikka hän olikin vasta lapsi. Äiti pelkasi lapsen paljastumista, joten hän ei voinut muutakaan, kuin hylätä lapsen pienen kapakan portaille. Samassa ulos kapakasta astuikin Elemmiirin ruhtinassuvun tuolloinen prinsessa Eleath Orvokki. Pieni lapsi sai naisen sydämen hakkaamaan. Ja eikä kestänyt kauaakaan, (kun kukaan valtakunnan naisista ei ollut tehnyt ilmoitusta kadonneesta lapsesta), kun lapsi jo matkasi Elemmiiren upeaan asuintaloon. Koska lapsen nimeä ei tiedetty, hänet ristittiin Meiteneksi. Äidiksi ei kuitenkaan itse Eleath alkanut, vaan lapsi annettiin eräälle palvelijalle, joka sai aatelisarvon.

Meitene kasvoi nopeasti, kuten terveet ja hyväkuntoiset lapset konsanaan. Hänen taikuutaan ei huomannut edes hänen sijaispäitinsä, Amanda Tuulenhenkäys Dionéin. Jo nuoresta lähtien Meitene opetettiin elämään sovussa kaikkien maailman eliöiden kanssa ja hänelle korostettiin jokaisen eläimen ja ihmisen tärkeyttä tässä maailmassa. Meitene opetettiin pysymään erossa erilaisista ''pään sakoittavista aineista'' ja piipuista sun muista vahinkoa aiheuttavista asioista.
Meitene on aina elänyt moitteetonta elämää ilman kummempia mutkia, joten menneisyydessä ei ole mitään kummallisempia kurveja.

KIRAJA
Nimi: Kiraja "Kira"
Ikä: 6 vuotta.
Rotu: Puhdas Arabi
Luonnetiiveistelmä: Kira on ystävällinen hevonen, joka kyllä joskus saattaa vihapäissään alkaa pukitella. Se pitää maastosta ja kevyestä lenkkeilystä rannoilla hienoisessa tuulessa.
Ulkonäkökuvaus: Vitivalkoinen arabi, hyvässä kunnossa. Lähes täydellinen ulkonäkö, ei olekaan ollut mikään halpa hankinta. Takapuolessa, lautasen kohdalla musta tähtikuvio, hevosen sukat (eli jalkojen väri) ovat väriltään harmahtavat.

[Innostuin heti ensimmäisen hahmon jälkeen suunnittelemaan kyseistä "piraattityttöstäni". Ja kun kohta tänne varmasti ryntää kasa vanhoja valhallalaisia niin sitten minulla ainakin on jo kaksi hahmoa peluutettavaksi. Odottelen vastausta .D
Edit: Nostin esiin tekstistä selvemmin Ellemmiiren suvun hommeleita .)]
Takaisin alkuun Siirry alas
Aida
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Aida

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 14.12.2008
Ikä : 29

Meitene Siniaalto Ellemmiire Empty
ViestiAihe: Vs: Meitene Siniaalto Ellemmiire   Meitene Siniaalto Ellemmiire EmptyMa Joulu 22, 2008 9:26 pm

Heippa!

Kyllähän tämä läpi menee! Oikein mukavan oloinen tyttönen tämä(: Jonkin verran kirjoitusvirheitä pistää silmään, niitä voisi jaksamisen mukaan korjailla !
Mutta siis, kyllä, läpi menee ! (;
Takaisin alkuun Siirry alas
http://asabiz.foorumi.biz
 
Meitene Siniaalto Ellemmiire
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOHAKEMUKSET :: HAKEMUKSET-
Siirry: