Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Andrei Tulisielu Amalthaea

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Freya
VierailijaAndrei Tulisielu Amalthaea Empty
ViestiAihe: Andrei Tulisielu Amalthaea   Andrei Tulisielu Amalthaea EmptySu Joulu 28, 2008 6:22 pm

Pelaaja: Freya

Nimi: Andrei Tulisielu Amalthaea

Ikä: 20

Aatelisarvo: Lordi
Suku: Amalthaea
Sukuvaakuna: Takajaloilleen noussut puuma, jonka etutassut on ojennettu eteen kuin taisteluvalmiiksi

Luonne:

Henkilö joka tapaa Andrein ensimmäistä kertaa, saattaa kokea ristiriitaisuuden tunteita miehen toista nimeä kohtaan. Mies tuntuu olevan itse rauhallisuus; käytökseltään hillitty ja kohtelias. Andreille on opetettu käytöstapoja jo ennen kuin hän osasi edes kävellä, ja ne ovatkin iskostuneet miehen selkärankaan.
Samalla hänen luonteeseensa on ilmaantunut myös piirre, jota parhaiten kuvaa sana etäisyys. Mies pysyttelee suojakuorensa alla, pitäen todelliset tunteensa viileän naamion takana.

Lähempi tutustuminen Andreihin tukee kuitenkin nimeä Tulisielu. Raivostuessaan mies todella näkee punaista, ja hyvin harva saa hänet silloin rauhoittumaan. Tiukan, toisinaan jopa julmaksi äityneen tapakoulutuksen ansiosta Andrei on kuitenkin oppinut hillitsemään raivonsa siihen saakka, että on turvallisesti lukittautunut omaan huoneeseensa. Tämän jälkeen kaikki lähellä oleva onkin vaarassa, kun viha pääsee purkautumaan pitkään uinuneen tulivuoren tavoin. Menettäessään malttinsa pahasti hän menettää samalla otteen itsestään, eikä pysty harkitsemaan tekojensa seurauksia, kuten hän yleensä tekisi.

Viileän kuorensa alla Andrei on huolehtivainen, lempeäkin omalla tavallaan. Hänellä on tarve suojella kaikkea itselleen tärkeää, ja toisinaan tämä suojelunhalu saattaa mennä jopa hieman liian pitkälle. Jos Andrei saisi päättää, pitäisi hän kaikki rakkaansa neljän seinän sisälle lukittuina valvovan silmänsä alla.
Kasvatuksessaan Andreille on myös iskostettu vahva oikeudentaju. Hän ei ehkä juokse kaduilla kuuluttamassa kaikkien ihmisten tasa-arvoa, mutta hän pyrkii ratkaisemaan ristiriitatilanteet vasta tarkasteltuaan tilannetta jokaisesta näkökulmasta. Miehestä olisikin varmasti ainesta hyväksi tuomariksi.

Andreille on opetettu, että suvun maine on kaikki kaikessa. Hän noudattaa tätä sääntöä ehkä hieman liiankin tarkasti, painiskellen kuitenkin samalla huonon omantunnon kanssa salaillessaan ja jopa hävetessään omien sukulaistensa tekoja.
Usein miehestä hohkaa tietynlainen surumielisyys; perheensä esikoispoikana hänen harteilleen on sysätty hieman liikaa vastuuta aivan liian varhain.

Andreita on siunattu terävällä älyllä. Aatelisena hän on saanut huolellisen koulutuksen, johon on sisältynyt yleissivistyksen kannalta tärkeitä asioita niin historiasta kuin uskonnostakin.
Toisinaan mies turvautuu järkeensä jopa hieman liikaakin, unohtaen kuunnella tunteitaan.


Ulkonäkö:

Andrein sanotaan perineen suurimman osan ulkoisista piirteistään isältään, siinä missä hänen veljensä taas on tullut äitiin.

Miehellä on tummanruskeat hiukset, jotka hän pitää siististi leikattuina juuri ja juuri olkapäitä hipomaan. Hiukset ovat luonnostaan hieman kihartuvat, ja kostealla säällä niillä on paha tapa kihartua entisestään. Oikeassa valossa tarkasteltuina hiuksissa saattaa erottaa kuparinpunertavan sävyn.
Otsahiukset ovat saaneet kasvaa hieman kurittomammin, peittämään tummat kulmakarvat alleen. Molemmilta sivuilta otsahiusten on annettu kasvaa pidemmiksi, hipomaan leukaa kehyksinä kasvoille.
Oikeaa kulmakarvaa halkoo ohut, tuskin erottuva arpi, jonka Andrei sai lapsena laukatessaan keppihevosella päin kivetystä. Arven synty on kuitenkin salaisuus, jonka vain harvat ja valitut tietävät. (Kieltämättä se saattaisi maineestaan tarkan miehen naurunalaiseksi...)

Andrein äiti on aina ollut ylpeä poikansa kauniista silmistä, joita hän kutsuu kauriinsilmiksi; Andrei itse ei ole niinkään osannut arvostaa naisellisiksikin kutsuttuja sielunpeilejään. Väriltään silmät ovat tummanruskeat, lähes mustat. Mantelinmuotoisia silmiä kehystävät pitkät, tummat ripset.

Andrei on vakavailmeinen nuori mies. Hänen kasvonpiirteensä ovat kapeat, miehekkäällä tavalla sirot. Moni on sanonut kasvojen tuovan mieleen metsissä vaeltavan suden - tietenkin selän takana kuiskaillen, eihän koskaan voi olla varma, josko sanat voisi ymmärtää loukkaaviksi. Suora nenä ja kapeat huulet ovat sopusoinnussa muiden piirteiden kanssa.
Tummiin hiuksiinsa verrattuna Andrein iho on yllättävän vaalea. Lapsuusvuosinaan hän kärsi kesäisin ja joskus talvisinkin pisamista, jotka ilmaantuivat kasvoille nenänvarrelle. Myöhemmällä iällä pisamat ovat kuitenkin jääneet pois, toivottavasti pysyvästi jos mieheltä itseltään kysytään.

Vielä pari vuotta sitten Andrei oli keskenkasvuinen, hieman liian pitkäjalkainen nuorukainen. Hänet viimeksi niihin aikoihin nähnyt saattaisikin yllättyä sitä miehistymistä, joka on tapahtunut lyhyen ajan sisällä. Kahden vuoden aikana hän on venähtänyt reilun 180 sentin kunnioitettavaan pituuteen, ja saanut hontelon vartalonsa tilalle jonkin verran lihaksia. Ei mies kuitenkaan mikään lihaskimppu ole, vaan hänen kehonsa on enemmänkin jäntevä. Tällä hetkellä Andrei onkin varmasti yhdessä ihanteellisimmista vaiheista; hänen kehonsa on voimakas, mutta samaan aikaan siinä on vielä nuoruuden ketteryyttä, nopeutta ja sulokkuutta.

Pukeutumisessaan Andrei suosii hillittyjä värejä, yleensä joko hyvin tummaa viininpunaista, vihreää tai kastanjanruskeaa. Pukeutuminen on tyylikästä, muttei yhtä pröystäilevää kuin monilla aatelisilla joilla on siihen varaa.

Suku:

Andrein sukuhaara on saanut alkunsa aikaisemman hallitsijan nuoremmasta sisaruksesta, joka jäi vailla kruunua. Monen sukulaisen mielestä sukuhaara on saanut liian vähän valtaa ja kunniaa, vaikka suoraan tätä tyytymättömyyttä ei koskaan ilmaistakaan. Kauna on kuitenkin johtanut siihen, että suku on alkanut levittäytyä tavallista laajemmalle alueelle. Se on solminut siteitä ympäri ruhtinaskuntia vaivihkaa tehtyjen naimakauppojen avulla. Toistaiseksi yritykset eivät kuitenkaan ole johtaneet kovinkaan loistaviin tuloksiin.

Andrein isä, Roden Sudenmieli, tyytyisi varmasti mielellään yksinkertaiseen asemaansa lordina, ellei häntä olisi kasvatettu tähtämään kaiken aikaa ylemmäs. Ongelman Sudenmieli on ratkaissut patistamalla vanhinta poikaansa pyrkimään mahdollisimman korkeaan asemaan. Suku saisi valtaa ja isä itse saisi pitää helpohkon elämänsä.

Andrein äiti, Lilith Talvenlaulu, on syntyjään kotoisin Íorista, mutta on liittynyt Amalthaean sukuun naimakaupan kautta. Hän on lempeämielinen nainen, joka yhä kaihoaa takaisin lumisiin metsiin.

Andrein perheeseen kuuluu kaksi sisarusta, joista vanhempi, Miriel Aamunkajo, naitettiin Íorin sukuun kuuluvalle markiisille jo 16-vuotiaana. Sisar juhli 24 syntymäpäiväänsä jokin aika sitten.
Perheen kuopus, Eirien Taivaskatse, on ollut aina Andreille se kaikkein läheisin ihminen. Eirien on myös ainoa, joka pystyy taltuttamaan veljensä raivokohtaukset niiden ollessa pahimmillaan.

Asuinpaikka:

Perheellä on omat tiluksensa melko lähellä palatsia. Andrei viettää kuitenkin paljon aikaa myös itse palatsissa, sillä hänen setänsä on majoittunut sinne pysyvästi, hoitamaan hieman vähäisempää virkaa.

Menneisyys:

Andrei syntyi arvostettun aatelissuvun esikoispojaksi syksyisenä iltana. Syntymä onkin ollut ehkä hänen tähänastisen elämänsä vauhdikkain tapahtuma; pikkuinen kun päätti ilmaantua tähän maailmaan kesken vaunumatkan toisesta ruhtinaskunnasta, lähes kuukautta etuajassa. Lopulta kaikki kuitenkin meni hyvin, ja Andrein elämä lähti porskuttamaan tasaista, mutkatonta uomaansa.
Häntä ennen oli jo syntynyt yksi tytär, mutta isä katsoi perheen olevan täydellinen vasta, kun sitä oli siunattu pojalla. Andrei kasvoikin palvottuna lapsena, mutta samalla se kuitenkin tarkoitti ikuista velvollisuuksien jatkumoa; velvollisuus tuoda suvulle kunniaa, velvollisuus huolehtia tulevaisuudessa sen omaisuudesta ja velvollisuus jatkaa aikanaan sukua. Ei mikään ihme, että pojasta kasvoi vastuunsa tunteva - ja sen painama - nuori mies.

Muutamaa vuotta myöhemmin Andreille syntyi vielä pikkuveli, josta tuli nopeasti pojan silmäterä. Andrei suorastaan palvoi pikkuveljeään, vahtien tämän jokaista askelta. Veljen ei tarvinnut edes kättään liikauttaa, kun poika jo tiesi, mitä tämä halusi. Veljekset kasvoivatkin kiinni toisiinsa, ja suhde on säilynyt läheisenä läpi vuosien. Sisar sen sijaan on jäänyt hieman etäisemmäksi, ja tämä naitettiinkin jo 16 vuoden iässä toiseen sukuun suhteiden solmimiseksi. (Sisaren myöhemmistä vaiheista liikkuu hurjia huhuja, joihin liittyy palvelijalle syntynyt äpärälapsi. Huhut on kuitenkin onnistuttu vaientamaan melko tehokkaasti.)

Andrei ei ole joutunut kokemaan elämässään kovinkaan monia vastoinkäymisiä. Ensimmäisen kolauksen hänen itsetuntonsa koki, kun hän tunnusti palavan rakkautensa isän ystävän tyttärtä kohtaan, saaden kuitenkin tytöltä pakit. Toisella pojalla oli hienompi keppihevonen. Tämän viiden vuoden iässä tapahtuneen tragedian jälkeen Andrei ei ole oppinut luottamaan naisiin, niin huvittavalta kuin se saattaa kuulostaakin.
Ensimmäinen todellinen vastoinkäyminen oli kuitenkin veljen vakava sairastuminen tämän ollessa kolmentoista. Andrei itse oli juuri täyttänyt viisitoista vuotta. Veli makasi kuumehoureisena viikon toisensa jälkeen, ja hänen hautajaisiaan alettiin jo suunnitella. Ihmeen kaupalla pikkuveli kuitenkin toipui sairaudestaan, muttei täysin entisenä itsenään, kuten Andrei sai ajan kuluessa huomata.

Tällä hetkellä nuoren miehen tulevaisuudessa häämöttää kihlaaminen. Monen sukulaisen mielestä kihlautuminen olisi pitänyt suorittaa jo paria vuotta aikaisemmin, niin että jaloissa pyörisi jo pari pikku Amalthaeaa


Muuta:

x Andrei on harjoitellut miekkailua, tietenkin vain harrastusmielessä. Todellisuudessa hän on koko ikänsä haaveillut pääsevänsä ritariksi, mutta ikävä kyllä muu suku ei ole lämmennyt ajatukselle.

x Mies on perinyt jostakin tavallista paremman vastustuskyvyn taikuutta vastaan. Se ei ole täydellinen, mutta hän ei ole aivan yhtä altis taikuudesta johtuvalle karismaattisuudelle.

x Andrei syntyi vasenkätisenä, mutta hänet pakotettiin oikeakätiseksi. Nykyään mies pystyy käyttämään molempia käsiään lähes yhtä taitavasti, vaikka suosiikin esimerkiksi kirjoittaessa vasempaa kättään.

x Lemmikki:

Nimi: Deefa
Ikä: 8
Sukupuoli: Narttu
Laji: Koira

Ulkonäkö: Rakenteeltaan Deefa muistututtaa eniten border collieta. Sen turkki on kuitenkin suurimmaksi osaksi punaisenruskea , lukuunottamatta rintakehässä olevaa valkeaa läikkää ja tassuissa olevia valkeita sukkakuvioita. Koiran silmät ovat väriltään kultaisenruskeat.

Luonne: Deefa on älykäs ja ystävällinen koira, joka kuitenkin arastelee hieman vieraita. Deefa on oikeastaan hieman liiankin älykäs, sillä tylsistyessään tai halutessaan ilahduttaa se keksii kaikenlaisia koiruuksia.

Pelinäyte:

Andrei
********

Tummahiuksinen mies asteli nopein askelin paksun maton peittämää käytävää pitkin. Sateen jäljiltä hänen kenkänsä olivat märät, ja ne jättivät kalliille matolle kostean jalanjälkien vanan. Millie olisi kaikkea muuta kuin tyytyväinen havaitessaan tämän, mutta ikävä kyllä Andreilla oli nyt muuta ajateltavaa.
Mies kääntyi jyrkästi kulmasta oikealle, ja oli juosta suoraan palveluspojan syliin. Poika tanssahteli nopesti sivulle, onnistuen vain juuri ja juuri estämään kädessään olevia astioita syöksymästä lattialle. Saatuaan astiat tasapainotettua hän kumarsi nopeasti herransa jo loittonevalle selälle.
Harppoessaan eteenpäin Andrei saattoi kuulla pojan kiukkuisen jupinan, jota tuskin oli tarkoitettu hänen korviensa kuultavaksi.

Kiiruhtaessaan tammisten, kiillotettujen portaiden ohi oikeanpuoleiseen käytävään mies sipaisi märkiä hiuksia pois silmiltään.
Sade oli alkanut lähes heti, kun hän oli ehtinyt ratsastaa kaupungin rajojen ulkopuolelle. Itsepäisyykissään, ja näin jälkeenpäin ajatellen tyhmyyksissään, hän oli kuitenkin päättänyt jatkaa matkaa, olettaen kyseessä olevan vain kevyt, kesäinen kuuro.
Tästä lempeästä kuurosta oli kuitenkin kehittynyt kunnon myräkkä, joka piiskasi ruohon lakoon.

Tällä käytävällä ei ollut mattoa, ja askeleet kaikuivat kevyesti seinistä miehen lähestyessä aivan käytävän päässä olevaa ovea.
Se oli jykevä, tamminen ovi, johon kaupungin taitavimmat puusepät olivat kaivertaneet kolme paratiisilintua esittävää reliefiä.
Andrei ei kuitenkaan jäänyt ihastelemaan taitavaa käsityötä, vaan tempaisi oven auki ehkä hieman liiankin aggressiivisesti. Häntä vastaan hyökyi huumaava kukkien tuoksu. Huoneen ilma tuntui kostealta, ja sisäpuolelta kuului lintujen iloista liverrystä.
Sade hakkasi sisäpuutarhan korkeaa kattoa vasten.

"Eirien, oletko täällä?" Andrei kutsui veljeään, sulkien oven perässään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Andrei Tulisielu Amalthaea Empty
ViestiAihe: Vs: Andrei Tulisielu Amalthaea   Andrei Tulisielu Amalthaea EmptySu Joulu 28, 2008 6:50 pm

Hei Freya, ja tervetuloa !

Hahmotietosi on kirjoitettu mielenkiintoisesti, ja Andrein menneisyydessä mainitulle keppihevosiin ja tyttöihin liittyvälle tragedialle oli pakko hymyillä .D
Lisäksi kirjoituksesi hahmosi suvusta oli oikein osuva.
Pääset ehdottomasti läpi, ja toivottavasti viihdyt seurassamme !

-Candika
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
 
Andrei Tulisielu Amalthaea
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOHAKEMUKSET :: HAKEMUKSET-
Siirry: