Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Cengíul "Chei" Pellavapää Endior

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Elvan
VierailijaCengíul "Chei" Pellavapää Endior Empty
ViestiAihe: Cengíul "Chei" Pellavapää Endior   Cengíul "Chei" Pellavapää Endior EmptyMa Joulu 29, 2008 5:20 pm

Nimi: Cengíul "Chei" Pellavapää Endior
Ikä: 25
Skp: Mies

Ammatti/Aatelisarvo: Kyyhkysenkesyttäjä (kts. Muuta)
Suku: Endior, ei aatelinen (?)
Sukuvaakuna: (?)

Siviilisääty: Ei seurustele, homo. .D (?)

Luonne: Chei on luonteeltaan ujo, ja jokseenkin sisäänpäin kääntynytkin. Hän ei koskaan tee itsestään suurta numeroa, vaan pysyttelee mielummin taustalla huomaamattomana. Hän ei pidä itseään kovin tärkeänä henkilönä. Chei arvostaa muita ihmisiä ehkä hieman liikaakin, ja voi olla ylikohtelias heitä kohtaan. Chei on hyvin ailahteleva luonne, mutta yleensä hän näyttää sen ’minä en ole tässä huoneessa’ puolen. Hän ei suutu kovin usein, mutta silloin kuin hän suuttuu, helvetti on irti. Hän tuntee usein alemmuutta ylempiarvoisiensa seurassa. Chei välttelee mahdollisimman paljon Amalthean kuningassukua, ja sen järjestämiä erilaisia tapahtumia.
Myös homoutensa takia hän kokee usein syrjäytyneisyyttä, peläten etteivät ihmiset hyväksyisi häntä. Eläimiä kohtaan Chei on varsin hellä, hän rakastaa niitä.

Ulkonäkö:Chei on hyvin lihaksikas, ja hänen vartalonsa on miehekäs ja vankka. Hänen jalkansa ovat kuin luotu juoksemaan, vaikkei Chei kovin paljon urheilekaan. Kädet ja sormet ovat sirot. Ne voivat näyttää jopa oudoilta, verrattuna Chein muuhun vartaloon. Hänen silmänsä ovat melko isot, ja haaleansiniset. Niissä on myös häivähdys harmaata.

Chein toinen nimi antaakin hieman käsitystä hänen hiuksistaan. Ne ovat harteille ulottuvat, usein hyvinhoidetut, ja vehnän väriset. Korvan takana Cheillä riippuu aina valkoinen sulka. Se on hänen yhden kyyhkysensä, Emíórin. Hiuksissa on myös sammaleenvihreitä raitoja, takaraivolla ja kaksi raitaa sivuilla, noin korvien kohdalla.
Hänen vaatteensa eivät herätä kovinkaan paljon huomiota. Ne ovat melko tavanomaiset, ja koostuvat vihreästä paidasta, pienestä turkoosin värisestä (turkoosissa enemmän vihreää, Chein muitten vaatteitten ja asustusten mukaan) viitasta ja ruskeista nahkahousuista.
Paita on tavallaan hyvin hienostunut, vaikka se onkin vartalonhyötäinen, ja kaula-aukoltaan melko iso - joittenkin mielestä jopa liiankin iso. Se on repaleinen reunasta, ja sitä on paikkailtu sieltä täältä vihreällä huovalla. Viitta on tarkoitettu suojaamaan Chein muuten melko ohutta paitavaraustusta. Nahkahousut ovat paksua nahkaa, ja lantion kohdalla Cheillä on siinä paksu vyö. Vyössä roikkuu pieni pussi, jossa on ties mitä kyyhkysenruoasta kampaan. Cheillä on myös ohut ja melko pitkä (AIDA MÄ TIEDÄN MITÄ SÄ AJATTELET .DD) miekka joka on perintö isältä.

Menneisyys: Chei syntyi pieneen, onnettomaan kylään kaukana Andartasta. Hänen äitinsä kuoli välittömästi Chein päästyä ulos maailmaan.
Chein lapsuus oli rankka. Jo pienestä pitäen, hänen piti tehdä töitä - milloin peltotöitä, milloin vedenkantotyötä, kaikesta huolimatta se oli aina raskasta. Hänen isänsä (Húldin) oli ankara, mutta tämä oli silti Cheille tärkeintä mitä maailmassa oli. Isä ei koskaan vastannut Chein kysymyksiin jotka koskivat hänen äitiään - luultavasti heidän suhteensa oli ollut vain yhdenyönjuttu. Chei joutui kuitenkin isänsä harteille, koska Chein isällä ei ollut kovin kehuttavia suhteita äidin puolelta. Myös omiin sukulaisiinsa Húldin oli pilannut välinsä.
12 vuotiaana, Chei tajusi olevansa homo - hän ei välittänyt naisista, vaan tajusi pitävänsä joistakin miehistä eri tavalla. Hänellä ei siltikään ole ollut vielä suhdetta kenenkään miehen kanssa, ja hän odottaa sellaista innolla.
Chein isä on ollut hänelle aina tärkeä. Hän yritti saada isänsä huomaamaan hänet, ilman onnistumista. Chei muutti kotoaan hyvin varhain, jo 15 vuotiaana. Hän oli siihen aikaan hyvin masentunut, ja lähti lapsuudenkodistaan hyvin masentuneena. Hän muutti Lothringeniin, joka sai hänen itsetuntonsa kohoamaan. Kansan iloinen mieli sai hänetkin pikkuhiljaa tarkastelemaan maailmaa paremmalla silmällä, ja Chei sai nopeasti samankaltaisia, hiljaisia tai muutenvain syrjäytyneisyyttä tuntevia, ystäviä.

Muuta: Kyyhkysenkesyttäjä on siis ammatti, jonka olen halunnut tehdä jo puoli vuotta sitten.
Chei on kyyhkysenkesyttäjä, eli hän kesyttää ammatikseen kyyhkysiä erilaisiin tehtäviin, kuten viestien vientiin. Hänellä on neljä omaa kyyhkystä, jotka hän on kouluttanut omaksi avukseen. Chei tekee myös erilaisia näytöksiä, joita hän esittelee kaduilla.
Emíór on kyyhkysistä hänelle kaikista rakkain.

Pelinäyte: Aida ja Candike tuntevat pelityylini Valhallasta. ^-^ (toivottavasti.D)

---------------------

Olen sitten merkinnyt kaikki kohdat, joista en itse ole ihan varma, kysymysmerkillä. (?) Niihin kaipaan varmennusta. (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Aida
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Aida

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 14.12.2008
Ikä : 29

Cengíul "Chei" Pellavapää Endior Empty
ViestiAihe: Vs: Cengíul "Chei" Pellavapää Endior   Cengíul "Chei" Pellavapää Endior EmptyMa Joulu 29, 2008 5:40 pm

Terve Elva! Mukava nähdä sinuakin!

No niin, siis nuo kysymysmerkki-kohdat, olet tehnyt ne aivan oikein, eli ei siis mitään valittamista.
Hienon hahmon olet saanut aikaan, ja niinpä iloitsen kanssasi suurta riemua, kun nyt sen läpi päästän : DD
Olen kyllä hirvittävän loukkaantunut tuohon minun kaksimielisyyteni viittavaan vihjaukseen pitkästä ja ohuesta... miekasta xD

Niin, mutta tuosta homoudesta vielä! Hahmosi saa olla homo. Mutta halusin vain muistuttaa, että tässä maailmassa se on hyvin halveksittua, syrjittyä ja siitä voi joutua jopa hirteen.
Haluaisin, että selventäisit hahmotietoihisi, vaikkapa tuohon siviilisäädyn kohdalle, sen minuakin askarruttavan kysymyksen, että salaako hahmosi suuntautumistaa, joka olisi hyvin luonnollinen ratkaisu maineen ja oman nahan säilyttämiselle, vai ilmaiseeko hän avoimesti homoutensa kaikelle kansalle? : D

Tervetuloa, ja viihdy ! (:
Takaisin alkuun Siirry alas
http://asabiz.foorumi.biz
 
Cengíul "Chei" Pellavapää Endior
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOHAKEMUKSET :: HAKEMUKSET-
Siirry: