Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Nova Aamukaste Najâr

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Nipsugga
VierailijaNova Aamukaste Najâr Empty
ViestiAihe: Nova Aamukaste Najâr   Nova Aamukaste Najâr EmptyMa Tammi 12, 2009 6:42 pm

Nimimerkkisi: Nipi-kun
Nimi: Nova Aamukaste Najâr
Miksi kutsutaan: Nova (neiti Nadia)
Ikä: 21 vuotta
Ammatti/Aatelisarvo: Palvelija (tällä hetkellä työtön, mutta saattaa välillä tehdä pieniä hommia ansaitakseen rahaa)
Suku: Najâr
Sukuvaakuna:Ei ole
Sukupuoli: Mies, mutta pukeutuu toisinaan naiseksi (kts.alempaa)

Pituus: 170 cm
Paino: xx kg


Luonne:
Mitä on tämä nuorukainen luonteeltaan? Pirteä ja iloinen ulkoisin puolin, kasvoja koristaa aina tuo hymy, joka yrittää sulattaa jokaisen sydämen. Positiivinen ajattelusuunta takaa hyvät ystäväsuhteet moniin – hän on ystävällinen ja lempeä, hän ei puhu toisista mielellään pahaa, eikä häntä oikein helpolla saa tulistumaankaan. Vahvat mielipiteet takaavat herkeämättömän jääräpäisyyden, mutta kyllä hän joissakin asioissa joustaa hyvinkin paljon. Nova on ulospäin suuntautunut persoona, joka haluaisi elää sopusoinnussa maan, eläinten, kasvien ja ihmisten kanssa. Puhelias persoona – todellakin! Hän keksii aina jutunjuurta ja osaa nauraa itselleen, huumorinköyttäkin siis osaa vetää.
Hyväsydäminen ja puhdas – voiko joku todella olla sellainen? Ei. Novan ulkokuori hämää mitä luultavammin jokaista, jo pelkästään sillä että tämä useimmiten valehtelee olevansa nainen, vaikka onkin mies, mutta sisällään tämä on turmeltu, pelokas otus, joka yrittää tekeytyä mahdollisimman pieneksi ja mitättömäksi, ja joka alistuu isompiensa edessä. Nämä luonteenpiirteet harvoin edes putkahtavat ihmisten mieleen, heidän katsoessaan tätä suloista ”neitoa”. Niin, aina naiseksi pukeutuessaan hän tuntee olevansa osa maailmaa, johon hän pystyy vaikuttamaan omalla positiivisella olemuksellaan, mutta kun miehinen puoli paljastuu esiin, eikä hän voikaan enää olla toisen sukupuolen roolissa, tulee esiin tämä alistuva, nöyrä ja masentunut puoli esiin. Epäluuloinen kaikkia kohtaan, ja sellainen joka pelkää pientäkin kosketusta – varsinkin miehien suunnalta. Silloin hän mielellään viettää aikaa yksinään, ilman kenenkään seuraa. Kuin sydän olisi puristettu piikkilangaaidan väliin, niin tämänkin sydän verta vuotaa.
Toisaalta hyvinkin kaksijakoinen luonne, mutta kukaan ei ole nähnyt kumpaakin, sillä yleensä hän yrittää vältellä samoja ihmisiä, jos sattuu liikuskelemaan miespuolisena kaupungilla. Hän pelkää että joku voisi tunnistaa hänet ja täten hänen salaisuutensa paljastuisi.
Mitä rakkauteen tulee? Nova pelkaa omalla tavallaan rakastumista, vaikka toisaalta se saa hänet leijailemaan pilvissä, unohtamaan oman osansa maailmassa. Hän pelkää, että joku tulee ja satuttaa hänen sydäntään lisää. Nova ei koskaan tee rakkausasioiden eteen yhtään mitään, vaan toivoo vielä yhäkin että hänen unelmien prinssinsä saapuisi valkealla ratsulla pelastamaan hänet ja korjaamaan vaurioituneen sydämen – mutta siinähän sitten odottaa? Ristiriitainen suuntautuminen siihenkin, mutta naisena ollessaan tämä kyllä mielellään jakelee ihmissuhdeneuvoja niitä tarvitseville.


Ulkonäkö:
Millainen ulkonäöltään? Siro, liiankin siro ollakseen mies. Kasvoiltaan kaunis, mutta tarkka ihminen kyllä saattaa huomata miehisiä piirteitä, sillä niitäkin kyllä löytynee, mutta tietenkin tässä kohtaa voitaisiin ajatella naista, joka omaa miehisiä piirteitä hieman. Iho tällä on melkoisen vaalea ja useasti tämä maalaa myös silmiensä viereen viivat korostamaan ripsiä. Silmät ovat väriltään kirkkaan siniset, mutta vasen silmä on hivenen vihreään vivahtava. Nenä on sopusuhtainen kasvoihin nähden, ja kapea. Se kaareutuu kauniisti kärkeen päin mentäessä. Huulet ovat täyteläiset. Hiukset yltävät suurinpiirtein lapaluiden kohdalle ja ovat väriltään vaaleat, kullankellertävät. Kasvojen ilme riippuu taas siitä, että kumpaa sukupuolta hän milloinkin edustaa. Naisena ollessaan hän hymyilee koko ajan ja puhua pälpättää, mutta miehenä ollessaan hymy katoaa ja paikalle ilmestyy tuo alati tarkkaileva, pelokaskin ilme. Hän on sopusuhtainen myös pituudeltaan, vaikkei häntä ole kyllä sillä pilattukaan.
Naisena ollessaan tämä käyttää ruskeaa mekkoa, ja lanteilleen tämä on joko kietonut valkoisen esiliinan, tai sitten harvinaisemmin muutaman paksumman vyön. Hänen hiuksensa ovat silloin aina kaunilla nutturalla tai letillä, ja päässään saattaa näkyä pieni lierihattu.
Kun taas miehenä ollessaan tämä on pukeutunut melko tiukkoihin harmaisiin housuihin ja mustaan hihattomaan paitaan, mutta yleensä tämän päällä hänellä on vielä musta villatakin tapainen. Hiukset ovat auki ja yleensä osittain silmien peitteenä, sillä hänellä kuitenkin menee poikittainen otsis. Hänellä on muutamia vöitä lanteellaan ja yksi, jossa roikkuu tavanomaisesti kapeahko miekan tapainen, vain siksi että hän on niin pelokas ja tarvitsee jonkin puolustautumiskeinon. Kengät ovat vain mustat tavalliset tossut, tai sitten hänellä ei ole kenkiä ollenkaan.
Yksi merkittävä seikka on se, että hänet saatetaan tunnistaa niskassaan olevasta tatuoinnista, johon on tatuoitu mustaruusu, mutta yleensä tätä ei silloin näy, kun hän on miehenä, sillä hiuksethan ovat auki eikä tämä päästä ketään lähelleen. Nova ei häpeä tatuointiaan, vaikka tietää, ettei se välttämättä ole mikään kunnioitettava merkki.

Menneisyys:
Mitä lukee tämän hahmon historiankirjoissa? Kaikki alkoi 21 vuotta sitten, kun tämä poika syntyi perheeseen, jossa oli Novan lisäksi myös kaksi muuta vanhempaa veljestä. Nova siis oli perheen kuopus, ja toivottu lapsi, sillä vanhempansa rakastivat poikiaan ja lapsia muutenkin. He asuivat pienellä maatilalla Andartan kuningaskunnassa (itäosissa), joten pojat saivat kasvaa vapaasti.
5 vuotiaana Nova harjoitteli jo ratsastamista perheen vanhalla hevosella, ja hevosen lisäksi heillä oli muutama kissa, mutta siihen eläinystävät sitten jäivätkin. Nova kuitenkin kehittyi nopeasti ratsastuksessa ja piti siitä. Veljiensä kanssa tämä myös harjoitteli taistelemista, ollen kolmikosta se kaikista notkein ja nopein siron runkonsa takia, sillä muut kaksi omasivat isältään perityn isokokoisen vartalon.
Varttuessaan teini-ikään Nova oli syrjäytynyt ja yksinäinen, mutta kuitenkin toisaalta kiinnostunut maailmanmenosta, sillä hän halusi tavalla tai toisella oppia lukemaan ja kirjoittamaan. Niinpä vanhemmat päättivät hankkia pojalle hieman koulutusta ja eräs vanha mies heidän tuttavapiiristään ryhtyi opettamaan Novalle lukutaitoa ja kirjoittamista – maksua vastaan tietenkin.
Poika oppikin nopeasti, mutta sitten alkoi tulla muuten niin vaikea vaihe, jolloin Nova tajusi olevansa jollakin tapaa poikkeava – poika kun tunsi kiintymystä myös muita samaa sukupuolta olevia kohtaan. Hän mietti että oliko tämä vain joku ohimenevä vaihe, mutta ei. Niinpä nuorukainen kertoi asiasta äidilleen, joka pahastui pahanpäiväisesti. Nova pelästyi tätä, ja pelkäsi että myös isä saisi kuulla tästä, kuten saikin.
Kaikista traagisin muutos tämän elämässä tapahtui, kun poika oli 15 vuotias. Hänen ”erikoisuudestaan” tiedettiin perheen kesken, mutta siitä vaiettiin. Kerran kävellessään kotiin päin hän joutui kolmen pojan hyökkäyksen kohteeksi, jotka hänet murjoivat pahanpäiväisesti. Eikä tässä vielä kaikki – hyökkäyksen takana olivat olleet hänen omat veljensä, jotka eivät voineet sietää tätä pientä ”erikoisuutta” nuoremmassa veljessä. Niinpä muutaman päivän toipumisen jälkeen Nova karkasi kotoa etsimään jotakin paikkaa minne hän kuuluisi.
Hän asettui pian asumaan Andartan eteläosiin ja sai töitäkin, mutta asuinpaikka ei ollut mikään kehuttavin, sillä siellä hänen lisäkseen asui yksi nuori pariskunta, joista toinen oli jollakin tapaa ”hullu” ja käytti joitakin huumaavia aineita (mitä nyt silloin lienee ollutkaan? xD) ja käytti erään jos toisenkin kerran Novaa seksuaalisesti hyväkseen, kun hänen vaimonsa ei ollut paikalla.
Niinpä pian tuo pelonsekaiseksikin tullut nuorukainen lähti jälleen ja asutti itsensä Trithringenin ja Andartan rajamaille, mutta kuitenkin Andartan puolelle, hankkien oman pienen asunnon vähillä varoillaan. Niihin aikoihin Nova alkoi myös pukeutua naiseksi, ja huomasi tuntevansa olonsa vähemmän pelokkaaksi – mutta tässähän oli tietenkin omat riskinsä. Tokkopa väestö olisi kovinkaan suvaitsevaista, jos tietäisi hänen pienistä salaisuuksistaan. Kuka ties, hän joskus jäisi kiinni?

Muuta:
x Pitää mansikoista
x Punastuu helposti
x Etsii rakkautta, vaikka pelkääkin sitä
x Allerginen siitepölylle
x Rakastaa laulamista yli kaiken ja omaa kauniin äänen
x Pitää tatuoinneista
x Haluaisi työn jostakin hovista

Vielä selvennyksiä hänen olemisestaan. Hän pukeutuu ja liikkuu mieluiten naisena, jolloin esiintyy nimellä Nadia, mutta miehenä ollessaan pelkästään omalla nimellään, eli Novana. Nova kyllä liikkuu toisinaan useinkin miehenä, sillä hänen kuitenkin pitää pitää kahta roolia yllä, vaikkei Novaa kukaan tunnekaan yhtä hyvin kuin Nadiaa.

Taikuus:
Hän osaa pienesti, mutta hyvin mitättömästi taikuutta ja saa toisissa ihmisissä aikaan masentuneisuutta katseellaan – mutta hyvin mitättömän lievää, mutta joissakin se tietenkin saattaa ilmentyä hieman suurempana. Nova ei kuitenkaan pahemmin piittaa tästä ominaisuudestaan, vaan jättää sen taka-alalle.

Pelinäyte:
Nova katseli juuri ikkunastaan avautuvaa maisemaa kadulle. Siellä oli ihmisiä jos jonkinlaisia, heitä oli mukava katsella ja vain katsella. Hän niin rakasti seurata tuota normaalia toimintaa, toivoen että itsekin olisi pystynyt sopeutumaan muihin normaalisti. Sitä hän ei kuitenkaan pystynyt tekemään, sillä tunteet sekä sydän yhdistettynä järjen mielleyhtymiin puhuivat jokainen eri kieltä ja sitä olisi pitänyt sitten ymmärtää. Tuo vaaleahiuksinen kertaalleen huokaisi ja sitten kääntyi tuo ympäri, kulkien hitaanlaisesti kuluneen pöytänsä ääreen, jonka taakse oli pystytetty iso peili, josta tuo nuorukainen katseli itseään. Omaa siroa vartaloaan peitti nyt ruskea mekko, ja muutama vyö oli lanteilleen laitettu koristeeksi. Hiukset vielä olivat sekaisin, mutta ne tuo harjasi nopeasti ja kädet tekivät työnsä laittaen hiukset kauniisti nutturalle. Vaalea iho antoi omanlaistaan kauneutta tähän olemukseen – mutta kukaanhan ei tiennyt tämän olevan oikeasti mies.
Hieman vielä somistusta kasvoihin erinäisillä väreillä ja nyt hän oli valmis. Vielä kertaalleen tuo pyörähti ympäri hymyillen. Pieni vilkaisu vaatekaapin suuntaan. Siellä olisi kyllä ollut yksi toinenkin, siistimpi mekko, mutta tämä sai luvan kelvata. Nova käveli ulos huoneestaan ja pian pihalle ulkoilmaan, jossa hän sai osakseen muutamia katseita, ja niihin hän vastasi hymyillen. Että elämä oli ihanaa!

#Ja nyt sitten se tulikoe! Kirjoitan kyllä toivon mukaan pidempiä, tämä kun on ensimmäinen virallinen roolipelipaikkani ;3#
Takaisin alkuun Siirry alas
Nipsugga
VierailijaNova Aamukaste Najâr Empty
ViestiAihe: Vs: Nova Aamukaste Najâr   Nova Aamukaste Najâr EmptyMa Tammi 12, 2009 7:36 pm

#Höm nyt huomasin yhden virheen itseltäni, jonka korjaan sitten kun tämä menee tai ei mene läpi. Olin laittanut tuon asumaan jonnekkin ihan muualle, mutta syytän siitä sekoilevaa mieltäni, joka oli kirjoittaessa näköjään jossain ihan muualla ^^' Mutta laitan hänet siis asustamaan palatsin läheisyyteen : D Ja sitten varmaan käytän nimimerkkinäni Nipsuggaa ;3#
Takaisin alkuun Siirry alas
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Nova Aamukaste Najâr Empty
ViestiAihe: Vs: Nova Aamukaste Najâr   Nova Aamukaste Najâr EmptyTi Tammi 13, 2009 4:23 pm

Hei vihdoin Nipsugga, ja voin ilolla kertoa, että pääset kyllä läpi ilman sen suurempia selkkauksia!
Hahmosi on mielestäni oikein hyvin onnistunut, ja Novalla tulee varmasti olemaan mielenkiintoista pelata. ,D
Hahmosi toinen nimi, Aamukaste, on kuitenkin jo käytössä, ja olisi suotavaa jos vaihtaisit sen.

Toivon, että tulet viihtymään seurassamme ^^

-Candika
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
Sponsored content
Nova Aamukaste Najâr Empty
ViestiAihe: Vs: Nova Aamukaste Najâr   Nova Aamukaste Najâr Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Nova Aamukaste Najâr
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOHAKEMUKSET :: HAKEMUKSET-
Siirry: