Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Nellia Aamukaste Kuunsäde Íor

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sateenka
VierailijaNellia Aamukaste Kuunsäde Íor Empty
ViestiAihe: Nellia Aamukaste Kuunsäde Íor   Nellia Aamukaste Kuunsäde Íor EmptySu Joulu 21, 2008 5:30 pm

Nimimerkkisi: Sateenkaarilapsi
Nimi: Nellia Aamukaste Kuunsäde Íor
Ikä: 17
Ammatti/Aatelisarvo: Aatelinen
Suku: Íorin ruhtinassuku
Sukuvaakuna: Lumileopardi

Luonne: Neiti on kovin vaativaa luonnetta, hänet on hemmoteltu kokonaan piloille kauniilla vaatteilla ja kunnioituksella. Nellia arvostaa syvästi hyväkäytöksisiä ihmisiä jotka kunnioittavat häntä, mutta nainen itse ei ole niitä ihmisiä jotka kunnioittaisivat muita, ellei noista ole jotakin hyötyä hänelle. Naisella on vika luonteessa tulistua helposti jos joku ei taitu hänen tahtoonsa tai uhmaa häntä jotenkin. Nellia haastaa riitaa useimmiten naisten kanssa joille hän on jollain asteella kateellinen, oli tuolla sitten upea hiussolki tai oli tuo sitten saanut upen miehen, on pää asia, että Nelliaa rakastettaisiin ja ihailtaisiin kaikista eniten.

Neiti pitää itseään kauniina ja ilman häntä, hänen mielestään kaupunki olisi kovin synkkä ja luonteeton. Hän ihailee itseään ja pitää itsestään selvänä sitä, että jokainen vastaantulija ihailisi häntä ja tekisi mitä vain päästäkseen neidin suosioon.

Nainen rakastuu aivan liian helposti ja palavasti, kuitenkaan se ei näy hänestä muuten kuin siinä, että hän pyrkii saamaan mieheen joitakin kontakteja ja imartelee tuota, mutta väittää muille, että hän vain tahtoisi ostaa tuolta jotain, mutta ei vain ole oikein päässyt itse asiaan.
Jos kuitenkin sattuu niin, että mies onkin jo naimisissa tai kihloissa. On naisen helppo suhteiden avulla saattaa miehen naikkonen roviolle tai hirteen juonittelemalla juonia tuon seläntakana.

Vaikka naisesta luulisi että tuo on mitään sanomattakin hirveä ihminen, tuo ei sitä ole. On naisella se herkkäkin puoli jota hän kykyjensä mukaan piilottelee. Hän säälii kovin paljon köyhiä ja sairaita ja aina kun kukaan muu ei huomaa, saattaa hän toita lahjoa parilla hopealantilla, tarviihan noidenkin saada ruokansa pöytään ja elättää perheensä. Nellia on myös kovin herkkä itkemään, sanoi joku hänelle sitten pahasti tai katkoihan hän upeimman kyntensä.

Ulkonäkö: Nellia on ruumiinrakenteeltaan kovin siro ja hento. Sivusta katsojana voisi kuvitella, että jos häneen koskisi, neiti murenisi käsiin. Naisen iho on hyvin vaalea ja virheetön, ainoastaan hänen kaulassaan on arpi siitä, kun hänet ryöstettiin ja hän tappeli vastaan vaikka tiesi häviävänsä taiston.

Naisella on paksut kullankeltaiset keskiselkään ylettyvät luonnonkiharaiset hiukset, joita useat kutsuvat kultaputoukseksi. Hiukset ovat silkkiset ja kiiltävät, eikä niistä löydy ikinä takun takkua, niin hyvin kun neiti niitä hoitaakin. Hiukset ovat yleensä nostettu päänpäälle ilmavaksi kampaukseksi josta roikkuvat sivuilta kauniita korkkiruuvikiharoita ja hiuksiin pujoteltuja kultaisia lankoja ja harvinaisia helmiä. Nellian kasvot ovat sirot ja kuvankauniit ja muistuttavat usean maalauksen jumalattaren kasvoja, jo hänen syntyessään tiedettiin tytöstä kasvavan kaunis ja ihailtu nainen, vaikka luonne olikin mikä oli.
Neidillä on suhteellisen suurehkot vaalean meripihkan väriset silmät joita kehystää upeat tummat tuuheat ja pitkät ripset jotka vangitsevat useammankin katseen. Nellian nenä on pitkähkö ja siro. Tämän huulet ovat täyteläisen ruusunpunaiset. Nainen meikkaa itse itsensä joka päivä parhaisiin meikkeihinsä, eihän sitä toki voi kaduilla kuljeksia rahvaan näköisenä. Neidin kulmakarvat ovat tummat ja siistideltyt aina.

Yllään vaatteina neito käyttää aatelisille tavallisia arkivaatteita. Punaista silkkiä, pitsiä ja samettia hän suosii erityisesti, mutta näkyy hänellä usein yllä myös valkoistakin johon kuuluu myös punaista väriä, tietenkin.
Kengät ovat aina korkeakorkoisia joihin on upotettu kauniita helmiä ja kulta ja hopea koruja, yhdet hänen lempikengistään oavt punaiset joiden kenkienpäässä on siro valkoinen rusetti ja rusetin keskellä kullasta tehty helmi.

Nainen rakastaa koruja, niitä hänellä myös nähdään paljon yllä ja erityisesti sukukalleutta joka periytyy aina äidiltä tyttärelle. Nellian sormiakin koristaa erilaiset sormukset.

Menneisyys: Nainen syntyi varakkaaseen perheeseen toiseksi lapseksi, hänellä on isoveli Nico joka on aina valmis puolustamaan rakasta pikkusiskoaan tilanteen tullen. Siinä Nellia varttui melko tavallista perhe elämää kaikkine pikku ala-ja ylämäkineen, mutta kaikista selvittiin kun oikein pinnistettiin ja yritettiin. Pian kuitenkin alkoi valjeta, että tyttö sairastaa tuperkuloosia. Perhe säikähti ja häpesi asiaa niin, että meinasi lähettää tyttärensä muualle, mutta onneksi Nellialla oli kovin oma tahto, eikä hän suostunut moiseen, hän sanoi, että mielummin hän antaisi katkaista päänsä kuin lahtisi vierahille maille. Joten tytön tautia alettiin piilotella, ja myös tyttö oppi tietämään milloin hän sai yskäkohtauksen jolloin hänen oli poistuttava mahdollisimman nopeasti tilanteesta. Kuitenkin moni on alkanut jo hieman epäilemään tytön hengitysvaikeuksia, mutta neidin vanhemmat ovat selitelleet heille vain, että se johtuu astmasta. Pitäähän tyttö saada jollekkin naitettua ja kuka haluaisi pojallensa sairaan tytön joka kuolisi koska tahansa? Nellia kun jo oli kasvanut naittamis ikäänsä ja vanhemmat ovat alkaneet jo etsiä sopivaa sulhoa neidille ennen kuin tämän sairaus alkaisi käymään pahemmaksi ja kukaan ei enään suostuisi naimisiin Nellian kanssa.

Muuta: Nellia omaa taikomisen taidon joka on periytynyt hänelle hänen äidiltään, mutta ainoastaan hänen veljensä kuitenkin tietää tästä taidosta, sillä tämä on kasvanut immuuniksi tuolle vitsaukselle ja saanut näin tietää. Kuitenkaan neidin ei tarvitse pelätä, että hänen veljensä hänet ilmiantaisi, kuka nyt perheensä jäseniä ilmiantaisi ja näin tapattaisi? Nainen omistaa myös pienen valkoisen kissan joka ei kasvanut kovin suureksi. Kissalla on kaulassa punainen panta josta roikkuu kullasta tehty kello. Kissan silmät ovat eriväriset toinen on sininen ja toinen vihreä. Kissan nimi on muru.

Pelinäyte: Nellia tuo kauneuden kuva istui puistonpenkillä jalat sivistyneesti ristittynä ja sylissään kaunis mustakantinen kirja. Hänen valkoinen kissansa makasi kerällä hänen vieressään valkoisella penkillä ja katseli purossa uiskentelevia kirjavia kaloja syvällä mielenkiinnolla niin kuin emäntänsäkkin mielenkiinnolla katsoi kirjaseensa rustattuja koukeroisia kirjaimia ja kauniita runoja.
Nainen huokaisi syvään ja nosti meripihkan värisen katseensa kirjasta ja katsoi jonnekkin kaukaisuuteen ja laski katseensa sitten kissaansa.
” Minä sitten rakastan rakkausrunoja.. Pidätkö sinäkin niistä, muru? ”, nainen hymyili kissallensa ja kissa kurnautti makeasti kellahtaen selälleen merkiksi siitä, että häntä voisi rapsuttaa ja silitellä.
Nainen nosti hennon kätensä kissan korvan taakse ja rapsutteli tuota saaden kissan kehräämään makeasti. Naista hymyilytti. Päivä oli muutenkin niin kaunis ja rauhallinen, hän oli jopa pystynyt välttämään kaikenlaiset riitatilanteet, eikä hän niitä myöskään kaivannut. Päivästä tulisi varmasti mahtava.

©️Sateenkaarilapsi ~ Kopionti vain luvalla!
Takaisin alkuun Siirry alas
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Nellia Aamukaste Kuunsäde Íor Empty
ViestiAihe: Vs: Nellia Aamukaste Kuunsäde Íor   Nellia Aamukaste Kuunsäde Íor EmptySu Joulu 21, 2008 5:54 pm

Hei Sateenkaarilapsi ja tervetuloa vielä tässä vaiheessa varsin harvaan joukkoomme, tokihan sinä läpi pääset .D

Pyytäisin sinua kuitenkin tarkkailemaan tekstiäsi virheiden varalta, niitä löytyi hakemuksesta jonkin verran.
Toivottavasti tulet viihtymään ! ^^

-Candika
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
 
Nellia Aamukaste Kuunsäde Íor
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOHAKEMUKSET :: HAKEMUKSET-
Siirry: