Amalthaea's Ascendance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Power - the key of Everything
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Mimele Aamukaste Trithringen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sibby
VierailijaMimele Aamukaste Trithringen Empty
ViestiAihe: Mimele Aamukaste Trithringen   Mimele Aamukaste Trithringen EmptyTi Joulu 23, 2008 6:16 pm

Pelaaja: Sibby
Nimi: Mimele Aurinkosade Trithringen
Ikä: 18
Aatelisarvo: lady
Suku: Trithringen
Sukuvaakuna: siipiään levittävä mustajoutsen

Luonne:

Mimele on ahkera ja tunnollinen nuori nainen. Hän ei kyllä tee töitä, mutta jos tekisi, niin nuo piirteet kuvastaisivat hyvin hänen toimintaansa. Koruompeleita hän kyllä tekee paljon ja huolellisesti, joten siinäkin mielessä häntä voi siis kutsua ahkeraksi.
Mimele osaa pitää puolensa, jos siihen tulee tarvetta. Hän ei ole mikään hiljainen hissukka, vaan uskaltaa kertoa oman mielipiteensä enempiä arkailematta. Hänen puheliaisuutensa kyllä riippuu täysin tilanteesta, sillä hänet on opetettu käyttäytymään erinomaisesti tulevaa avioliittoa varten.
Todellisuudessa Mimele ei paljoa välitä siitä, että hienon naisen on käyttäydyttävä tietyllä tavalla. Hänen ylpeytensä kuitenkin pakottaa hänet käyttäytymään mahdollisimman arvovaltaisesti ja tyylikkäästi.
Sukunsa luonteen mukaisesti Mimele on auttavainen. Hän saattaa jopa silloin tällöin luovuttaa vanhoja vaatteitaan muille, sekä auttaa vanhempiaan heidän sukunsa kunnian ylläpitämisessä. Hänelle olisi suuri kunnia, jos hänet naitettaisiin omaan sukuun, mutta loppujen lopuksi hänelle kuitenkin on aivan sama, mihin sukuun hänen tuleva puolisonsa kuuluu. Hän toivoisi vanhempiensa naittavan hänet jollekin komealle nuorukaiselle, eikä kenellekään vanhemmalle miehelle, joka on jostakin syystä jäänyt leskiksi. Hänelle ei ole tärkeää, että mies on rikkaampi kuin hän, vaan hän haluaa kokea tulista rakkautta.
Mimele on melko romanttinen. Hän katsoo melkein jokaista vastaantulevaa miestä avioliitto mielessään. Vielä hän ei ole löytänyt kovin montaa varteenotettavaa vaihtoehtoa, ei ainakaan oman sukunsa parista.
Romanttisuuden, avuliaisuuden ja ahkeruuden lisäksi Mimelellä on tietysti muitakin ominaisuuksia. Hän on huolehtivainen, hellä, ajattelevainen ja iloinen. Hän suuttuu melko harvoin ja jos niin tapahtuu, hän sulkeutuu huoneeseensa, eikä suostu syömään. Silloin hän vain kaivaa rakkaan päiväkirjansa esiin ja kirjoittaa siihen kaiken raivonsa ja vihansa kurjaa elämää kohtaan.
Mimele pitää juhlimisesta. Kaikenlaiset juhlat saavat hänet aina onnelliseksi ja tavallista puheliaammaksi ja avoimemmaksi. Erityisesti tanssiaiset ja muut koreat tilaisuudet ovat hänen mielestään maailman parhaimpia tapahtumia. Tämä johtuu oletettavasti romanttisuudesta.

Ulkonäkö:

Mimele on kaunis, omasta mielestään tosin voisi olla kauniimpikin. Hän hymyilee usein ja käyttäytyy hyvin, mikä tietysti saa kokonaisuuden vaikuttamaan paremmalta. Tätä yhdistelmää hänen äitinsä on kutsunut salaiseksi aseeksi, jolla saa melkein kaiken, mitä tahtoo.
Nuoren naisen kasvot ovat soikeat ja kaunispiirteiset. Hänellä on täyteläiset huulet, sekä siro nenä, jonka on perinyt äidiltään. Isältään hän on perinyt kauniit hampaat, sekä suuret silmät. Silmät ovat lämpimän ruskeat ja niissä on pieniä tummempia pilkkuja, joita ei huomaa, ellei katso tarpeeksi tarkasti. Silmäripset ovat pitkät ja tuuheat, sekä tummat. Hänestä huomaa, että hänen suvussaan on etelänkansan verta enemmän, kuin pohjoisenkansan verta.
Eteläisyys näkyy myös hänen ihossaan, joka on kauniin ruskea. Hiuksetkin ovat rusehtavat, ehkä kuitenkin enemmän punaiseen päin. Hiukset ovat kiharat ja pitkät. Mimele pitää hiuksiaan usein kiinni ja käyttää niissä koruja, sulkia ja silkkinauhoja. Hän rakastaa laittautumista ja hänellä onkin taitava palvelija, joka tietää täsmälleen, minkälaiset vaatteet ja asusteet häntä pukevat parhaiten.
Mimele on ikäisekseen melko lyhyt. Monet häntä nuoremmat tytöt ovat häntä pidempiä, jopa hänen kaksi vuotta nuorempi siskonsa on häntä pidempi. Mimelen pituus on vain 155 senttiä.
Ruumiinrakenteeltaan hän on siro ja hoikka, ei mikään sairaalloisen laiha, vaan sopivasti syöneen näköinen.
Kauneus ei kuitenkaan ole aivan täydellistä, sillä hänen huulessaan on arpi, joka johtuu siitä, että hän pienenä kaatui portaissa ja löi huulensa aivan kivisen portaan reunaan. Mimelellä on myös epämieluisan punainen läikkä olkavarressa. Se on ollut siinä syntymästä asti, eikä sille siksi mahda mitään.
Mimele pukeutuu mielellään juhlavasti ja koristeellisesti, siksi hän ehkä pitääkin juhlista niin paljon. Hän käyttää tietysti arkisempiakin vaatteita, sillä eihän jokaiseen tilanteeseen voi pukeutua turhan hienosti. Koruja nainen kuitenkin käyttää aina. Rannerenkaita ja nilkkarenkaita hän rakastaa erityisen paljon ja käyttääkin niitä päivittäin. Hänen vaatteensa ovat hyvin usein violetin sävyisiä ja koska violetti on suvun väri, hän on päättänyt, että oli tilanne mikä tahansa, jotakin violettia on aina oltava.

Menneisyys:

Mimele syntyi nimensä mukaisesti aamulla, jolloin satoi vettä. Koko edellinen viikko oli ollut poikkeuksellisen sateinen ja harmaa, mutta Mimelen synnyttyä sade oli tauonnut ja aurinko oli tullut esiin. Vanhemmat päättivät, että Aurinkosäde olisi pakko laittaa tytön nimeen muistoksi tuosta ihmeellisestä ja onnellisesta hetkestä. Nimestä voi myös päätellä sen, että tytön ainakin toivottiin kasvavan säteilevän kauniiksi ja iloiseksi kuin aurinko. Toive on pitänyt paikkansa erikoisen hyvin.
Naisen lapsuus oli onnellinen ja turvallinen. Hänen perheensä rakasti häntä ja rakastaa yhä. Mimelen menneisyydessä ei ole tapahtunut juuri mitään erikoista. Hän on menettänyt molemmat isovanhempansa, sekä veljensä. Veljen nimi pyyhittiin pois kaikista suvun kirjoituksista ja luetteloista, sillä tämä karkasi palvelustytön kanssa. Heitä ei ole tapahtuman jälkeen nähty ja Mimelellä on ilkeä aavistus, että vanhemmat lähettivät palvelijoita tekemään parista lopun. Mimele tietysti suri veljeään, mutta on kuitenkin jo iloinen ja päässyt murheistaan eroon. Olihan veljellä onnea, kun sai edes hetkeksi rakastamansa naisen.
Mimele varttui Trithringenin ruhtinaskunnassa ja perheellä on siellä vieläkin suuri kartano. He kuitenkin viettävät suurimman osan elämästään hovissa. Hovissa asuu Mimelen täti, joka on kohonnut kreivittäreksi avioliiton kautta. Koska täti on Mimelen äidin kaksoissisar, heidän välinsä ovat erittäin läheiset. Tämän takia perhe siis on hovissa, sillä siskokset haluavat olla mahdollisimman paljon toistensa seurassa. Oikeastaan perhe käy Trithringenissä vain muutaman kerran vuodessa. Mimele itse kuitenkin uskoo, että hänen vanhemmat sukulaisensa toivovat löytävänsä hovista hänelle puolison ja siksi he asuvat siellä.

Muuta:

Mimelellä on valkoinen pieni kissa, joka on hänelle hyvin tärkeä ja rakas. Kissan nimi on Lumitähti ja se on iloinen ja vilkas pikkuotus. Kissasta Mimelen palvelijat pitävät hyvää huolta, sillä nuori lady ei salli kenenkään kohdella sitä kaltoin.
Mimele käy päivittäin kävelyllä, useimmiten äitinsä ja tätinsä kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Candika
Kiihkeä Kingi
Kiihkeä Kingi
Candika

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 14.12.2008
Paikkakunta : Jyväkylä

Mimele Aamukaste Trithringen Empty
ViestiAihe: Vs: Mimele Aamukaste Trithringen   Mimele Aamukaste Trithringen EmptyTi Joulu 23, 2008 7:37 pm

Hei Sibby!

Ihastuin heti hahmoosi, ja pääsetkin muitta mukinoitta läpi!

Erityisesti pidin siitä, että hahmosi sopii luonteensa puolesta Trithringenin sukuun.

Toivottavasti tulet viihtymään, ja toivotan tässä samalla myös hyvää joulua!

-Candika
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.asabiz.foorumi.biz
 
Mimele Aamukaste Trithringen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Amalthaea's Ascendance :: HAHMOHAKEMUKSET :: HAKEMUKSET-
Siirry: